Copiii au rămas în grija iubitului femeii care locuia la aceasta. Bărbatul i-a supus timp de două săptămâni, unor orori greu de imaginat pe cei doi copii de cinci, respectiv opt ani.

Femeia a fost internată în spital cu cel de-al treilea copil, iar în tot acel timp concubinul său i-a batjocorit pe minori. Fiul cel mare al femeii i-a povestit, cu lacrimi în ochi, prin ce a trecut, atunci când s-a întors acasă.

„Când am venit înapoi, băiatul ăsta mare a venit la mine la poarta și a spus: mamă, am crezut că nu mai vii acasă. S-a apucat de plâns. Mamă, de ce plângi ? Spune, mamă, adevărul. M-a folosit. Mă punea la somn, când pe mine, când pe Florin. Lasă că anunț Poliția. A folosit copiii ca nevastă. M-am întors acum acasă la primul concubin, că mi-a fost teamă să mă întorc la individul care mi-a abuzat copiii. E o ființă rea, rea de tot, se certa cu mama lui, pe mine m-a bătut. M-am băgat între ei”, a declarat mama copiilor, conform vremeanoua.ro.

Concubinul femeii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, nu și-a recunoscut faptele. Acum mama speră ca statul să îi dea înapoi copiii, care au fost preluați de reprezentanții Protecției Copilului, potrivit spynews.ro

Te-ar putea interesa și: