Evenimentul Zilei > Actualitate > Coșmarul prin care a trecut o femeie. În loc de picături şi-a turnat în ochi lipici pentru unghii false. FOTO
Coșmarul prin care a trecut o femeie. În loc de picături şi-a turnat în ochi lipici pentru unghii false. FOTO

Coșmarul prin care a trecut o femeie. În loc de picături şi-a turnat în ochi lipici pentru unghii false. FOTO

O femeie, din neatenție, a confundat un tub de lipici pentru unghii false cu picăturile pentru ochi pe care le folosea după ce îşi scotea lentilele de contact.

În căutarea picăturilor de ochi, femeia a ajuns la sticla greșită. Acesta și-a lipit ochii după ce a confundat sticla de picături cu lipiciul pentru unghii.

Yacedrah Williams a spus că s-a culcat cu lentilele de contact, dar s-a trezit pe la 1 dimineața și a vrut să le scoată, potrivit presei locale  din Detroit. Deoarece ochii ei erau uscați, avea nevoie de câteva picături pentru a ajuta la îndepărtarea lentilelor.

Așa că a întins mâna după poșetă, unde ţinea o sticlă mică de picături pentru ochi. Dar a păstrat și o sticlă mică de lipici pentru unghii în poșetă, pentru fixarea unghiilor rupte accidental.

Williams și-a dat seama de greșeala ei, dar era prea târziu

„Am fost… Doamne! Mi-a căzut în ochi și am încercat să-l șterg imediat, dar mi-a lipit ochiul”, a declarat Williams pentru WXYZ. „Am început să arunc apă rece și am încercat să-l desprind”, mai povesteşte femeia.

„Decizia lui Williams de a pune apă în ochi s-a dovedit a fi una bună. Dacă vreodată ai ceva în ochi, lucrul imediat ce trebuie făcut este să încerci să-ți speli ochii ținându-ți capul sub robinet sau turnând o sticlă de apă peste ochi”,  a declarat dr. George Williams, oftalmolog la Beaumont Health în Royal Oak, Michigan, pentru WXYZ. „Vei face mizerie, dar îți poți salva vederea”.

El a adăugat că Yacedrah Williams nu este prima persoană care şi-a pus accidental lipici pentru unghii în ochi.

Williams a fost dusă la spital, unde medicii i-au scos lentilele de contact, care aveau lipici de unghii. „Au spus că lentila de contact mi-a salvat vedereaa”, a spus Yacedrah Williams.

Ea și-a pierdut genele de la ochi, deoarece medicii au trebuit să-i întoarcă partea superioară a pleoapei și să o tragă pentru a îndepărta lentila, a spus ea.

Yacedrah Williams a adăugat că nu va mai păstra niciodată picături pentru ochi și lipici pentru unghii împreună în poșetă și probabil că nu va mai folosi lipici pentru unghii, scrie livescience.