Evenimentul Zilei > Actualitate > Coşmarul barbatilor. Pestele cu dinti de om care ataca zone delicate I GALERIE FOTO ŞOCANTĂ
Coşmarul barbatilor. Pestele cu dinti de om care ataca zone delicate I GALERIE FOTO ŞOCANTĂ

Coşmarul barbatilor. Pestele cu dinti de om care ataca zone delicate I GALERIE FOTO ŞOCANTĂ

Un pescar american a făcut o captură inedită. Ron Rossi a rămas şocat când a văzut ce a scos dintr-un lac din New Jersey.

Pescarul a scos din lac un peşte cu dinţi. “Am crezut, iniţial, că este piranha” – a spus Ron Rossi, conform Daily Mail. După ce l-a studiat cu atenţie, şi-a dat seama că a făcut o captură istorică. Este vorba de peştele PACU. Acesta este originar din Brazilia şi are o dantură asemănătoare cu cea umană. Pescarul şi-a dat seama că un astfel de peşte nu poate trăi acolo şi s-a a anunţat autorităţile. Acestea cred că peştele a fost cumpărat de cineva ca să îl ţină în acvariu şi, la un moment dat, s-a hotărât să îi dea drumul în baltă.

Peştele Pacu este supranumit şi “Spărgătorul de nuci”. Acest supranume vine de la faptul că peştele pacu atacă bărbaţii în zona testiculelor. Biologii susţin că fac acest lucru pentru că le este foame şi pentru că testiculele le sunt la îndemână. În cele mai multe cazuri, victimele au sângerat până la moarte. Peştele se găseşte în cele mai multe râuri din Amazon şi bazinele Orinoco din America de Sud, dar şi in Papua Noua Guinee.