După apariţia acestei informaţii, Liviu Pleşoianu de la PSD a luat foc. Într-o postare extrem de virulentă pe facebook, PSD-istul a cerut sancţionarea extrem de dură a deputatei USR şi i-a solicitat şi demisia din Parlament. "Solicit PUBLIC conducerii Camerei Deputaților să aplice cele mai dure măsuri în ceea ce o privește pe deputata USR Chichirău! O astfel de persoană NU are ce căuta în Parlamentul României! După ce s-a întâmplat ieri la metrou, deputata USR Chichirău i-a spus azi Steluței Cătăniciu: "Vă aștept la METROU!"…

Chichirău a declarat, miercuri seara, la Antena 3, în cadrul unei intervenții telefonice, că nu a amenințat-o pe Cătăniciu.

”Eu nu merg cu metroul, nu am abonament la metrou. E incalificabil că încearcă să lege o crimă de numele meu. Eu nu am aflat de crimă, nu știam de ea. Nu am spus acele cuvinte. Nu am avut nicio conversație cu doamna Cătăniciu. Am avut un live care a deranjat-o.”, a spus Cosette Chichirău la Antena 3.

”A trecut pe lângă mine și, foarte senin, mi-a aruncat, așa: ”Vă aștept la metrou!”. Nici nu știi cum să reacționezi. Eram cu Liviu Pleșoianu, ne îndreptam spre camera de plen. Nu am vrut să se ajungă în presă, dar s-a discutat, de către colegi, în plen. Ea, de două zile, își bate joc de toată lumea, ia în derâdere ce se întâmplă în Parlament.”, a spus Steluța Cătăniciu, miercuri seara, la Antena 3, potrivit stiripesurse.

După ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD, a anunțat că o dă în judecată pe Chichirău pentru că aceasta l-a numit ”porc”, Chichirău a spus că nu l-a jignit, ci a făcut o comparație.

”Eu nu am zis că e porc. Am făcut o comparație.”, a uimit Cosette Chichirău, care a închis telefonul când Mihai Gâdea a pus înregistrarea făcută chiar de deputata USR, în care vorbea despre deputatul PSD, Cătălin Rădulescu.

Ulterior, deputata a revenit, însă a reușit să-l enerveze și pe Mihai Gâdea, care a decis să întrerupă intervenția telefonică.

”Terminați cu Chicirău! Vorbiți ca o precupeață. Dacă nu știți regulile elementare de bun simț, nu o să vi le predau eu.”, a afirmat vedeta Antena 3. Imediat a urmat celebra ”pasă” cu Mircea Badea. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a avut o replică pe măsură: ”Mie mi se pare că vorbește ca vaca la raze. Dacă e să vorbim în comparații.”, a punctat acesta.

 

Te-ar putea interesa și: