Evenimentul Zilei > Actualitate > Au fost găsiți după 75 de ani! Corpurile erau PERFECT conservate
Au fost găsiți după 75 de ani! Corpurile erau PERFECT conservate

Au fost găsiți după 75 de ani! Corpurile erau PERFECT conservate

Descoperire macabră a autorităților din Elveția. Acestea au descoperit două trupuri mumificate în Alpi.

Două trupuri au fost găsite mumificate într-un ghețar din masivul Diablerets. Poliția elvețiană a confirmat că bărbatul și femeia sunt într-adevăr soții Dumoulin, care au dispărut în urmă cu 75 de ani, relatează AFP.

„Pe baza comparațiilor ADN efectuate de un medic legist în colaborare cu poliția cantonală și Ministerul public, rămășițele găsite în ghețar au fost oficial identificate. Este vorba de domnul Marcelin Dumoulin și de soția sa, Francine Dumoulin, în vârstă de 40 și 37 de ani, dispăruți tragic la 15 august 1942”, se arată într-un comunicat.

Corpurile perfect conservate zăceau unul lângă altul, având între ele rucsacurile, o sticlă, o carte și un ceas, potrivit lui Bernard Tschannen, directorul domeniului schiabil Glacier 3000, unde au fost găsit trupurile neînsuflețite ale cuplului.

Un angajat al stațiunii a fost cel care le-a descoperit în apropiere de teleschiul din vârful muntos Dome. Potrivit lui, cuplul a căzut probabil într-o crevasă, iar ghețarul „a restituit” corpurile în urma încălzirii climatice, precizează Agerpres.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: