Evenimentul Zilei > Sport > Coronavirusul lasă Naționala fără un jucător. Dorin Rotariu a părăsit cantonamentul înaintea meciului cu Liechtenstein
Coronavirusul lasă Naționala fără un jucător. Dorin Rotariu a părăsit cantonamentul înaintea meciului cu Liechtenstein

Coronavirusul lasă Naționala fără un jucător. Dorin Rotariu a părăsit cantonamentul înaintea meciului cu Liechtenstein

Unul dintre fotbaliștii echipei naționale de fotbal a României s-a îmbolnăvit de COVID-19 chiar înainte de meciul cu Liechtenstein.

România se pregătește pentru meciul cu Liechtenstein, pentru preliminariile CM 2022, fără mijlocașul Dorin Rotariu. Jocul este programat pentru duminică, începând de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

Fotbalistul Dorin Rotariu a fost testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului şi a părăsit cantonamentul primei reprezentative de la Mogoşoaia.

Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naţionalei cu ocazia acestei acţiuni, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfăşurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein. Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Federaţia Română de Fotbal.

Conform comunicării postate pe site-ul Federației, toţi ceilalţi jucători şi membri staff-ului primei reprezentative au primit rezultate negative. Aceștia au fost testați pentru depistarea infecției cu coronavirus sâmbătă dimineaţă.

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi, selecționer, România

Mai mulți jucători lipsesc din echipa lui Rădoi

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, duminică, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Liechtensteinului, într-o partidă din cadrul preliminariilor CM 2022. Tricolorii au efectuat ultimul antrenament oficial înaintea jocului, iar de la sesiunea de pregătire a lipsit Denis Drăguș (22 de ani), atacantul lui Standard Liege.

Drăguș a suferit o accidentarea la antrenamentul de dinaintea meciului cu Islanda și nu a fost în lot pentru duelul de la Reykjavik. Deși nu părea să fie vorba de o problemă gravă, atacantul nu s-a antrenat, astfel că sunt șanse infime ca să joace în partida cu Liechtenstein.

FRF a anunțat că Denis Alibec, un alt atacant din lot, a părăsit cantonamentul echipei naționale, în urma accidentării din partida cu Islanda. Cu Drăguș și Alibec accidentați și Jovan Markovic obosit, așa cum a transmis Mirel Rădoi, sunt șanse mari ca selecționerul să improvizeze pentru meciul de duminică.

Pe 8 septembrie, de ora 21:45, prima reprezentativă va juca împotriva Macedoniei de Nord pe Tose Proeski Arena din Skopje.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: