Evenimentul Zilei > Monden > Coronavirusul i-a dat dat peste cap viața. Mesaj sfâșietor pe rețele sociale. „Mi-e dor”
Coronavirusul i-a dat dat peste cap viața. Mesaj sfâșietor pe rețele sociale. „Mi-e dor”

Coronavirusul i-a dat dat peste cap viața. Mesaj sfâșietor pe rețele sociale. „Mi-e dor”

Andreea Esca a publicat un mesaj sfâșietor despre despre părintii săi! Celebra știristă a dezvăluit ce se întâmplă cu părinții ei în timpul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Andreea Esca şi părinţii săi locuiesc în immobile diferite în această perioadă critică. În urmă cu numai câteva ore, vedeta de la Pro Tv a postat un mesaj despre părinții ei: “#miedordepărinţi”. Vedeta de la Pro TV are o relaţie specială cu mama şi tatăl său şi le este foarte greu să stea separaţi în aceste săptămâni.

Imaginea Andreei Esca a fost însoţită de următoarea provocare: “Ţie de ce/cine ţi-e dor în această perioadă? O campanie @alistmagazine 💛 #joinus #miedordenoi”. Printre vedetele care au răspuns după ce a fost lansată campania emoţionantă se numără şi Elvira Deatcu. Cunoscuta actriţă i-a lăsat Andreei Esca următoarea mărturisire: “De părinţi!… Şi dorul devine mai acut atunci când vorbim la telefon şi ei joacă optimismul!… Iar mama se oferă să-mi facă tort de ziua mea: «Ţi-l las la poartă, nu ne-mbrăţişăm, dar măcar te vedem din curte». În curând, mama împlineşte 70, iar tata, 80… ar fi frumos să fim cu ei, dar…”.

Andreea Esca i-a emoţionat enorm pe mulţi cu această postare despre părinţii săi © Instagram

Olimpia Melinte, care joacă în serialul  “Vlad”, s-a destăinuit. “Îmi e dor de mama care e la Iaşi şi… de cafeaua aia bună pe care obişnuiam să mi-o iau în fiecare dimineaţă, după ce îl lăsam pe Sasha la grădiniţă. Şi să conduc îmi e dor!”. Răspunsul Andreei Esca: „Olimpia Melinte, o să fie bine în final dacă avem grijă un pic…”.

Într-un mesaj pe care l-a scris în 2018 cu ocazia zilei de naştere a tatălui ei, aceasta a povestit care este relație dintre ei.

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureșți. Așa aș fi început, în copilărie, o compunere despre tată. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveșți.

Tata a lucrat aproape toată viața pe «șantierele patriei» pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureșți. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (…) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă ca nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, a mai dezvăluit vedeta de la Pro TV pe siteul personal alistmagazine.com.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: