Este vorba de nora bărbatului identificat aseară ca fiind infectat cu COVID-19.

„Inclusiv noi, la Primăria Capitalei, avem o persoană care este nora bolnavului care a fost declarat aseară în această situaţie. În acest moment este internată împreună cu soţul său şi fiul său la Spitalul Victor Babeş. S-au realizat toate testele şi aşteptăm rezultatele. Am luat măsurile care se impun. Toţi colegii săi au intrat de azi în izolare la domiciu. Fac parte din această anchetă epidemiologică a DSP. În ceea ce priveşte zona în care se află respectiva direcţie, în care lucrează această doamnă, s-a realizat dezinfecţie cu un dezinfectant de nivel foarte înalt. În funcţie de rezultatul testelor se vor lua măsuri şi mai serioase”, a declarat Gabriela Firea.

Șeful ADP Sector 4, unde lucra soțul angajatei PMB, a declarat, la Antena 3, că a trimis 120 de oameni acasă și că instituția are ușile închise. Menționăm că sediul ADP Sector 4 este în aceeași clădire cu sediul PMB. Acum, șeful ADP Sector 4 așteaptă indicații de la MAI, sa îi spună ce va face mai departe, cine îi va testa pe angajați, mai mult, cine le va duce mâncare.

Autoritățile au anunțat că, în Capitală au fost înregistrate 8 cazuri de coronavirus, la nivelul întregii țări cifrele oficiale arptând că sunt 25 de cazuri.