Evenimentul Zilei > Social > Coronavirus. Biserică din Gorj, închisă din cauza epidemiei. Ce s-a întâmplat cu preotul satului?
Coronavirus. Biserică din Gorj, închisă din cauza epidemiei. Ce s-a întâmplat cu preotul satului?

Coronavirus. Biserică din Gorj, închisă din cauza epidemiei. Ce s-a întâmplat cu preotul satului?

S-a pus sigiliu pe o biserică din Gorj. Preotul satului este chiar tatăl băiatului infectat cu Coronavirus, așa că este nevoit să stea izolat, la domiciliu.

Tatăl băiatului infectat, primul român diagnosticat cu coronavirus, este preotul satului, iar acesta trebuie să fie izolat la domiciliu, scrie Cancan.

Între timp, fiul său a fost declarat vindecat de specialiștii de la spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde fusese internat tânărul la scurt timp după ce fusese diagnosticat.

Pentru a lupta cu epidemia cu care ne confruntăm, și STB a făcut modificări astfel încât cetățenii să poată circula în condiții sigure.

STB a anunțat, la câteva zile de când s-a declarat că virusul Covid-19 a ajuns și la noi în țară, că se vor face igienizări pentru toate mijloacele de transport în comun din Capitală, astfel încât oamenii să poată beneficia de călătorii sigure.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.