Scorul derby-ul CFR – FCSB din etapa a cincea a playoff-ului Ligii 1 Betano a fost 0-0. La finalul unui meci prea puțin spectaculos, Cornel Dinu, unul dintre simbolurile Dinamo, l-a criticat aspru pe antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu.

„E dureros să vezi un astfel de meci. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat din fotbal. Are un cinism infiorător. Joci doar în apărare, hai că Moutinho s-a mai plimbat prin mijlocul ăla inexistent al FCSB-ului, dar Petrescu s-a remarcat doar prin grimasele alea de supărare.”, a declarat Cornel Dinu.

Cornel Dinu și-a continuat criticile cu același patos: 

„El jucat la Foggia, era Zeman antrenor, unul care juca ofensiv, dar aici, la CFR, nu văd absolut nimic. E dureros să iei milioane de euro şi să nu înnobilezi fotbalul, să fii un distrugător care să aibă randament doar în bancă. El a avut antrenori ofensivi peste tot şi nu se poate să gândeşti acum aşa fotbalul. Te uiţi la Liverpool cu Chelsea şi după te uiţi la imitaţia asta de aşa zis fotbal. E jalnic, e dureros. Majoritatea sunt nişte îngrijitori, niştre profitori. Decadenţa nu cunoaşte margini.”, a mai spus Dinu.

Dan Petrescu a declarat că vede o îmbunătățire a celor de la FCSB față de anul trecut:

„Am vorbit şi cu băieţii. Mi se pare o echipă mai bună, sunt mai uniţi, aleargă mai mult mult şi parcă vor mai mult. Şi declaraţiile lor au fost calme înainte de meci, înseamnă că şi-au învăţat lecţia şi ştiu ce vor de la viaţă.

Va fi în continuare o luptă foarte grea. Lucrul pozitiv e că noi avem totul în mâna noastră. Dacă noi ne câştigăm meciurile, nu mai are ce să facă FCSB.”, a spus Dan Petrescu, conform Digisport.ro.

Cu cinci runde înainte de final, CFR Cluj ocupă primul loc, cu 38 de puncte, în timp ce FCSB are 35 de puncte. În următoarea rundă, ambele vor evolua în deplasare. Echipa lui Dan Petrescu va merge la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Sepsi, în timp ce elevii lui Mihai Teja se vor deplasa la Ovidiu, pentru a o înfrunta pe Viitorul.

 

Te-ar putea interesa și: