Evenimentul Zilei > Actualitate > Corina Bud a apărut GOALĂ PUȘCĂ pe internet! Bărbaților NU le-a venit să creadă OCHILOR ce VĂD – Galerie Foto INCENDIARĂ
Corina Bud a apărut GOALĂ PUȘCĂ pe internet! Bărbaților NU le-a venit să creadă OCHILOR ce VĂD – Galerie Foto INCENDIARĂ

Corina Bud a apărut GOALĂ PUȘCĂ pe internet! Bărbaților NU le-a venit să creadă OCHILOR ce VĂD – Galerie Foto INCENDIARĂ

Corina Bud este fără nici o urmă de îndoială una dintre cele mai nonconformiste artiste din peisajul autohton. Artista a apărut goală pușcă pe internet chiar la începutul anului 2018.

Cântăreața, care la sfârșitul anului trecut a donat haine adolescentelor care care nu au cu ce se îmbrăca, a început anul în forță, cel puțin în ceea ce privește sexualitatea pe care o afișează în mediul virtual. 

Artista a făcut publică o fotografie în care apare complet goală, în așternurui, în dormitor. Corina a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Al doilea album, intitulat Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, și a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 [3] și unul de top 5 . Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conținând influențe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house și electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventura” și „Overdrive”.

 Al patrulea album, Gimme Your Love a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2008 [5] și a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor” Acesta a fost produs și înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producătorul muzical Fun Factory care i-a produs și hitul „Quieres una aventura”. Videoclipul primului single, „Tears” a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: