Recent, cântăreaţa a postat pe pagina sa de socializare încă o poză „fierbinte”.

De data aceasta artista a renunțat de tot la haine.

Corina Bud a debutat în anul 2004 cu albumul „Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat „Îmi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, şi a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 şi unul de top 5.

„Face Off” a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conţinând influenţe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house şi electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventura” şi „Overdrive”.

Ultimul album, „Gimme Your Love a fost lansat la sfârşitul lunii iulie 2008 şi a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor” Acesta a fost produs şi înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producătorul muzical Fun Factory care i-a produs şi hitul „Quieres una aventura”. Videoclipul primului single, „Tears”, a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei, potrivit cancan.ro

 

 

Te-ar putea interesa și: