Evenimentul Zilei > Actualitate > Un copil a murit iar părinții au orbit după ce au mâncat shaorma
Un copil a murit iar părinții au orbit după ce au mâncat shaorma

Un copil a murit iar părinții au orbit după ce au mâncat shaorma

Caz șocant în Capitală! O familie întreagă a fost distrusă, după ce au mers la un fast-food aflat în zona Vergului din București ca să mănânce shaorma. Copilul a murit, iar părinții săi au orbit după ce au ingerat shaorma în care se afla o substanță otrăvitoare

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }a:link {

Caz șocant în Capitală! O familie întreagă a fost distrusă, după ce au mers la un fast-food aflat în zona Vergului din București ca să mănânce shaorma. Copilul a murit, iar părinții săi au orbit după ce au ingerat shaorma în care se afla o substanță otrăvitoare.

Totul a început miercuri seară, atunci când cei doi soți și copilul lor au mers la un fast-food situat în zona Vergului din Capitală pentru a mânca shaorma. Fiecare dintre ei și-au luat câte o shaorma și au savurat-o fără să presimtă că ceva înfiorător avea să li se întâmple.

A doua zi dimineața, respectiv joi, 17 mai, minorul s-a simțit foarte rău și a fost transportat de urgență la spitalul de boli infecţioase Colentina. În ciuda eforturilor medicilor, aceștia nu au putut să-l salveze și au constata decesul copilului. Durerea părinților s-a accentuat după ce au mers la un control oftalmologic: mama a orbit definitiv, iar tatăl a orbit şi el parţial.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au confirmat faptul că s-a deschis un dosar penal ca să afle cauzelor care au dus la moartea fulgerătoare a copilului.

„În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei şi a unor expertize, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat magistraţii.