Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil maltratat de fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu. Imagini cu puternic impact emoțional I VIDEO
Copil maltratat de fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu. Imagini cu puternic impact emoțional I VIDEO

Copil maltratat de fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu. Imagini cu puternic impact emoțional I VIDEO

Imagini violente, în care fiica fostului fotbalist internațional Iosif Rotariu bate un copil dintr-o creșă din Timișoara, au fost făcute publice, la mai bine de jumătate de an de la producerea incidentului.

Un copilaș de doi ani a fost bătut în mai multe rânduri de o îngrijitoare de 33 de ani, aceasta fiind fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina, arată jurnaliștii de la Opinia Timișoarei. Creșa privată este afacerea familiei fotbalistului.  Conform sursei citate, părinții copilului au reclamat la poliție în iunie 2018 agresiunea, și anume că au luat copilul acasă cu piciorul rupt. Cel mic a necesitat 3 săptămâni de îngrijiri medicale, fiind internat la Spitalul de Copii Louis Țurcanu. La acel moment Iosif Rotariu susținea că totul s-a întâmplat pe când fiica să Romina, bolnavă de diabet, trecea printr-o criză de hipoglicemie și nu ar fi realizat ce face, mai scriu jurnaliștii. Tânăra a fost reținută atunci pentru 24 de ore, pe numele ei fiind deschisă o anchetă,  pentru purtare abuzivă și lovire și alte violente. Ulterior, procurorii au finalizat cazul și au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată. Părinții copilului cer daune morale consistente și spun că mai sunt și alți copii care are fi fost abuzați.

Imaginile date publicității reprezintă un colaj realizată după înregistrările realizate de camerele de supraveghere din incinta respectivă, în care se vede, în repetate rânduri, modul agresiv în care sunt abordați bebelușii: aceștia sunt trași de mâini sau de picioare, ridicați brusc în aer, pentru a fi ”puși la punct”, sunt loviți și tracasați. (Sursa foto – video: Opinia Timișoarei)

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.