Evenimentul Zilei > Actualitate > Copil înjunghiat de Spartacus, membru al temutului clan Papina. Interlopii l-au lăsat într-o baltă de sânge
Copil înjunghiat de Spartacus, membru al temutului clan Papina. Interlopii l-au lăsat într-o baltă de sânge

Copil înjunghiat de Spartacus, membru al temutului clan Papina. Interlopii l-au lăsat într-o baltă de sânge

Un tânăr din comuna Cernica din apropierea Capitalei a fost măcelărit de membrii unuia dintre cele mai înfricoșătoare clanuri care fac legea lângă București. Gruparea interlopă a luat viața a 3 oameni.

Atac înfiorător lângă București! Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat în fața unei grădinițe din comuna Cernica din județul Ilfov. Motivul este acela că tânărul i-ar fi luat apărarea unei fete care hărțuită de 4 membri ai unuia dintre cele mai violente clanuri din zonă. Gruparea este considerată una deosebit de periculoasă, mai mulți dintre membri săi fiind închiși pentru comiterea unor crime.

Polițiștii ilfoveni s-au autosesizat marți seară, după ce la Cernica s-a declanșat o ceartă sângeroasă, în urma căreia un minor în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat. Acesta a fost transportat la spital, în stare gravă.  Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Argint se afla într-un parc din localitate, însoțit de alți 3 prieteni ai săi , când a văzut că mai multe persoane s-ar fi legat de o cunoscută de-a lui.

L-au lăsat într-o baltă de sânge și au fugit

Alexandru a încercat să-i ia apărarea tinerei, însă atitudinea sa i-a scos din minți pe 3 dintre indivizi, care au sărit la bătaie. Adolescentul a fost atacat cu o ploaie de pumni. În timp ce era lovit din toate direcțiile, unul dintre atacatori l-a înjunghiat de mai multe ori, în gât și abdomen.

Ulterior, agresorii au lăsat victima într-o baltă de sânge și au dat bir cu fugiții. Alexandru Argint a fost transportat la spital, unde ar fi suferit mai multe operații, în timp ce polițiștii ilfoveni au demarat o anchetă pentru identificarea și prinderea autorilor.

Membrii clanului Papina au ucis 3 oameni

Potrivit Gândul, surse judiciare au precizat că scandalagiii sunt membri ai clanului Papina, unul dintre cele mai violente din apropierea Capitalei. Aceștia s-au făcut remarcați prin intermediul mai multor crime, toate comise în urma unor conflicte de stradă.

Conform surselor citate, unchiul celui care l-a înjunghiat pe Alexandru Argint și-a asasinat un văr, o altă rudă și-a ucis un rival, membru al clanului Șoșoilă, iar un minor membru al clanului a omorât un adolescent de 16 ani. Cel care l-a înjunghiat pe adolescent, cunoscut sub numele de Spartacus Zamfir, a fugit de acasă împreună cu alți doi indivizi care au participat la scandal. Anchetatorii i-au dat în urmărire, sub acuzația de tentativă de omor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: