Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a născut COPILUL cu coarne de DIAVOL. Semnul care anunţă SFÂRŞITUL LUMII? FOTO în articol
S-a născut COPILUL cu coarne de DIAVOL. Semnul care anunţă SFÂRŞITUL LUMII? FOTO în articol

S-a născut COPILUL cu coarne de DIAVOL. Semnul care anunţă SFÂRŞITUL LUMII? FOTO în articol

Un copil care s-a născut cu o maladie extrem de rară, a rămas în urma unei operaţii cu o malformaţie a craniului. După intervenţia chirurgicală, băieţelul arată ca şi cum ar avea coarne.

Clyne Solano, în vârstă de 22 de luni s-a născut cu hidrocefalie, maladie care provoacă o acumulare de lichid în jurul creierului.

În luna martie a acestui an, copilul din Filipine a suferit o intervenţie chirurgicală, prin care s-a i redus presiunea intercraniană. Din nefericire, o parte a craniul a cedat şi acum copilul arată ca şi cum ar avea coarne.

Clyde are nevoie acum de o reconstrucţie a craniului, pentru a arată ca un copil normal. Mama sa însă se teme că acesta este mult prea slăbit pentru a mai fi supus unei noi operaţii.

„Nu vreau să fie operat acum, mi-e teamă că este mult prea slăbit. Îmi este extrem de greu să iau o decizie acum. Dacă nu este operat acum, va arată astfel pentru tot restul vieţii.”, a spus mama copilului, Justine Gatarin.

„Unii oameni spun că arată ca şi cum ar avea coarne de diavol, dar pentru noi el este un înger. Mi se rupe sufletul când îl văd cum suferă.”, a mai spus mama copilului.

Clyde se află internat în Spitalul pentru copii din Pasing, Filipine, unde este hrănit printr-un tub şi respirî cu ajutorul aparatelor.

Medicii spun că el este consultat periodic de un neurolog şi că în urma analizelor amănunţite vor decide ce tratament este mai bun pentru copil, scrie dailymail.co.uk.

FOTO: ViralPress

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: