Evenimentul Zilei > EVZ Play > Copii testaţi, părinţi vaccinaţi. Şi ceilalţi?! EVZ Play
VIDEO

Copii testaţi, părinţi vaccinaţi. Şi ceilalţi?! EVZ Play

Se ridică un val de întrebări în România: ce se întâmplă cu minorii între 6 şi 12 ani care nu se testează pentru că nu vor sau pentru că nu pot din punct de vedere financiar?

Sunt aceşti copii condamnaţi la izolare? Ce se întâmplă cu românii care nu au certificat verde, având în vedere că numărul nevacccinaţilor e de două ori mai mare decât cel al vaccinaţilor? Cum deosebim gripa de sezon de infectarea cu SARS COV2?

De ce adunările publice cu mai mult de 100 de persoane sunt interzise, dar se poate organiza Congresul PNL cu 5000 de participanţi? Cât contează cine va fi viitorul preşedinte al PNL? Dan Andronic, Mirel Curea, Robert Turcescu şi medicul infecţionist Carmen Dorobăţ sunt live, de la 12.00, într-un podcast exploziv desfăşurat în arena EVZ-Play. Pe pagina de Facebook evz.ro şi pe canalul de YouTube EVZ-Capital.

„Contrapunct Evz” cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu

O sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate.

 Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: