Eduard George Mititelu, un băieţel din Vaslui aflat în grupa mare la grădiniţă, a făcut o pasiune pentru maşini chiar mai înainte de a vorbi. "Primele lui cuvinte au fost mărcile de automobile", glumeşte Mihaela Artene, naşa copilului.
Mamă a două fete de 24 şi 13 ani, femeia îl consideră pe Edi ca şi fiul său şi de aceea îi îndeplineşte toate dorinţele. Nu a trecut o zi de naştere, Paşte sau Crăciun fără ca acesta să nu-i fi cumpărat băieţelului o maşinuţă de jucărie. "Bebiţă, cum îl alintăm, nu-şi doreşte niciodată altceva. A ajuns să aibă câteva sute. Anul acesta, am spus să mai schimbăm: i-am cumpărat un Lego şi un joc de magie, cadouri ceva mai educative", povesteşte femeia.
Merge la cursuri de dicţie
Suprizele sunt binemeritate, mai ales după toate eforturile făcute de Edi pentru serbarea de Crăciun. "El este o fire mai timidă şi nu-i place să spună poezii în public, aşa că a luat câteva cursuri de dicţie. Sunt convinsă că se va descurca", spune naşa micuţului. Tot în categoria răsfăţurilor pregătite de aceasta pentru finul său intră şi împodobirea a doi brazi, în loc de unul: "Am făcut unul în dormitor, altul în sufragerie, iar când l-am întrebat pe Edi unde să vină Moşul, mi-a spus că la ambii".

Te-ar putea interesa și: