Evenimentul Zilei > EVZ Play > Contrapunct EVZ. Hunter Biden-Puiu Popoviciu. „O scurtătură să vadă nea Biden că Kovesi-Coldea nu sunt Albă ca Zăpada”
VIDEO

Contrapunct EVZ. Hunter Biden-Puiu Popoviciu. „O scurtătură să vadă nea Biden că Kovesi-Coldea nu sunt Albă ca Zăpada”

Relația suspectă dintre Hunter Biden și miliardarul Puiu Popoviciu a pus pe jar presa internațională. Fiul actualului președinte american a încercat să-l scape pe magnat de dosarul de corupție instrumentat de DNA, folosindu-se de contactele tatălui său, relatează Daily Mail.

Creatorul Mall Băneasa este și cel care a pus la dispoziția Ambasadei SUA un teren la un preț mic, „de favoare”, a remarcat jurnalistul Mirel Curea.

„Hunter Biden a fost angajat să reușească să întoarcă asaltul procurorilor asupra dlui Puiu Popoviciu, care era acuzat în celebrul dosar de luare a terenurilor de la Academia de Științe Agrosilvice. Dl. Puiu Popoviciu nu e nici la această oră în închisoare. E la Londra, execută un arest la domiciliu. Un personaj foarte interesant.

Dan Andronic: „Foarte bine că Popoviciu a cheltuit niște bani să vadă ăia ce făcea binomul Coldea – Kovesi

L-a angajat pe post de lobbyist. Datorită lui Popoviciu nea Biden a auzit de abuzurile din România. E foarte bine că a cheltuit niște bani să vadă ăia ce făcea binomul Coldea – Kovesi. Popoviciu a găsit o scurtătură să vadă ăia (n.r. – binomul Kovesi – Coldea) nu sunt Albă ca Zăpada, a nuanțat jurnalistul Dan Andronic.

„La americani e lobby, nu e trafic de influență. E o poveste foarte interesantă”, a conchis Turcescu.

Publicația britanică Daily Mail a publicat, luni, mai multe schimburi de emailuri din 2016 între Hunter Biden, Louis Freeh – fost șef FBI și mai mulți avocați americani pe tema apărării lui Popoviciu. Afaceristul român a fost condamnat în august 2017 la 7 ani de închisoare într-un dosar de corupție instrumentat de DNA. Într-unul dintre emailurile recuperate dintr-un laptop pierdut al lui Hunter Biden, acesta îi scria lui Freeh că Popoviciu este clientul său, susținând că omul de afaceri este ” tratat rău de suspectul sistem judiciar român”.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: