Evenimentul Zilei > Actualitate > Contractul real de la Real Madrid al lui DAVID ALABA a fost dezvăluit. Valoare uriașă
Contractul real de la Real Madrid al lui DAVID ALABA a fost dezvăluit. Valoare uriașă

Contractul real de la Real Madrid al lui DAVID ALABA a fost dezvăluit. Valoare uriașă

Fosta vedetă a Bayernului - David Alaba prezentată împreună cu soția sa Shalimar Heppner - va primi de la Real Madrid 440.000 de euro pe săptămână. Reputatul săptămânal german Der Spiegel a dezvăluit pretinse detalii despre transfer și contractul său ulterior.

Un contract mult mai mare decât se anunțase inițial. David Alaba, cea mai recentă stea ajunsă la Blancos câștigă 440.000 de euro pe săptămână la gruparea de pe Bernabeu, în timp ce agentul și familia sa ar băga în buzunar aproape 10 milioane de lire sterline. Bani împărțiți între cele două părți în proporții aproape egale.  Acordul ar fi în valoare de 115 milioane de euro pentru David Alaba pe o perioadă de cinci ani.

Inițial contractul fusese anunțat de doar 12 milioane de euro pe an. Numai că Speigel a aflat că David Slaba va câștiga 23 de milioane de euro pe an. Dublu față de anunțul inițial.

Internaționalul austriac ar fi încasat o taxă de semnare de 18 milioane de euro. Și agentul de 29 de ani, Pini Zahavi, ar fi câștigat, de asemenea, 5 milioane de euro în comision. Se spune că o plată de 6 milioane de euro a fost acordată „familiei Alaba”.

Este demn de remarcat faptul că multe dintre aceste negocieri au avut loc în același timp, în care președintele Real Florentino Perez implora lumea fotbalului să dea undă verde Superliga, deoarece marile cluburi se luptau să supraviețuiască. Numai că salariul uriaș acordat lui David Slaba nu prea îl confirmă.

Sosirea lui Alaba după un stagiu de 12 ani cu Bayern München a venit ca un impuls pentru Real Madrid după mutarea legendei Spaniei, Sergio Ramos, la Paris Saint-Germain. Fundașul austriac și-a anunțat acordul, în timp ce era supus controlului medical, înainte ca contractul său de cinci ani cu giganții La Liga să fie confirmat oficial.

Mesajul lui David Alaba

Alaba a spus: „Bună ziua tuturor, vă mulțumesc foarte mult pentru primirea călduroasă. Este o zi minunată în cariera mea, sunt foarte încântat de asta“.

În momentul anunțării mutării, Alaba transmitea fanilor:

Hala Madrid! Plec de la un club special la un club la fel de special. Sunt foarte fericit şi onorat că voi juca la Real Madrid. După atâţia ani la Munchen, voi avea în faţă o nouă provocare şi voi da totul pentru a continua istoria impresionantă a acestui club.

Abia aştept să îmbrac acest tricou alb de legendă, în faţa voastră, a fanilor din Madrid. Sunt sigur că această aventură va fi una reuşită. Împreună cu toţii fanii Realului. Vamos! David Alaba, fundaș Real Madrid.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: