În vârstă de 45 ani, Jamie Wood a rememorat episoadele incredibile trăite alături mama şi tatăl său, acum în vârstă de 75 ani şi aflat la a 3-a căsnicie.

„Drogurile erau normale în familia mea. Au fost parte integrantă a educației mele. Nimeni nu și-ar fi lăsat copiii să vină la mine acasă după școală”, a spus Jamie.

În interviul acordat celor de la Daily Mail, el a povestit cum trăia viaţa asemenea tatălui său, care a fost unul dintre cei mai mari consumatori de droguri din lume.

Dependenţa de droguri a început la doar 14 ani şi a implicat consumul de heroină și cocaină până la 20 de ani, dar și cannabis până în urmă cu 3 ani, când putea muri.

A fost un atac de cord pus de fiul chitaristului The Rolling Stones pe seama fumatului, nicidecum pe cea a consumului de substanţe interzise.

„Problema a fost că am mers la 17 școli diferite din trei sau patru țări diferite. Ori de câte ori aveam prieteni, ei erau daţi brusc izolaţi.

Când familia s-a mutat la Wimbledon, în sud-vestul Londrei, a avut un anturaj care l-a introdus în atmosfera unor droguri şi mai grele.

„Am luat heroină și cocaină. Am fost rău. Petreceam greu”, îşi aminteşte cel al cărui prim loc de muncă a fost în industria muzicii rock.

Primul său loc de muncă a fost în staful tehnic al producătorului rock Harvey Goldsmith, organizatorul Live Aid.

Se întâmpla înainte de a merge în turnee cu trupe celebre precum Guns N ‘Roses și Nirvana.

A urmat un post de asistent la promoții pentru Stones, după care a început să se de afacerile cu artă ale tatălui său.

Ar fi putut fi responsabil şi ar fi putut evita problemele cardiace din cauza cărora i s-au montat două stenturi?

„Petrecerile au avut un rol? Cu siguranță m-am deteriorat. La ce te aştepti? Am crescut în acel mediu. Am crezut că este firesc să iau droguri.

Mama și tata știau mereu despre droguri, dar erau destul de conștienți că urma să iau propriile mele decizii.

Îmi amintesc că am împlinit 16 ani când am plecat în această vacanță la Antigua. În acest moment luam droguri în fiecare zi.

Stăteam în cameră și la ușa mea era tata, care a venit să-mi vorbească despre droguri.

El a spus: «Fă ce trebuie să faci și distrează-te făcând ceea ce faci, dar nu lăsa drogurile să-ți controleze viața. Tu controlezi drogurile!»

Keith Richards, un alt membru al trupei Stones, a fost conștient de cât greu îmi plăcea să petrec.

M-a luat deoparte o dată și mi-a spus: «Jamie, există o diferență între mâncărimea c—–i și ruperea lui.»

Cu siguranță, am avut câteva supradoze accidentale uşoare când eram copil. Deși am acumulat cheaguri în artere, ceea ce cauzat un atac de cord s-a datorat probabil mai mult fumatului constant”, a spus Jamie.

Culmea ironiei este că nu demult, tatăl său a avut o discuţie aprinsă cu el în urma cosumului de cannabis.

Un alt simptom al creșterii sale boeme a fost un placut pentru canabis, care în cel mai rău caz a devenit un obicei zilnic, deși acum a fost nevoit să renunțe.

În mod ironic, canabisul a devenit o sursă de fricțiune cu faimosul său tată – în ciuda propriei creșteri a iadului de la Piatră

„M-am certat cu el. Cel mai mare consumator de droguri din lume îmi spunea ce să fac. Nu m-am ocupat prea bine de asta.

Mi-am cerut scuze recent și i-am spus că probabil are dreptate și că am negat cu privire la cannabis, dar cred că ar fi putut să se descurce mai bine”, a mai spus Jamie.

Relația dintre cei doi s-a deteriorat când Jamie i-a luat partea mamei sale după despărţirea de Ronnie în 2008, în urma aventurii cu Ekaterina Ivanova (21 ani).

Totuşi, cei doi au reluat legătura în urmă cu aproximativ patru-cinci ani, după ce Ronnie a renunţat la droguri.

După mai multe încercări ratate în afaceri, Jamie are propria companie care comercializează uleiuri CBD (cannabidiol).

De cealaltă parte, Ronnie este căsătorit cu Sally Humphreys din 2012, alături de care are două gemene, Alice şi Gracie Wood.

Foto: Jamie Wood

Sursa: Daily Mail