În fața scării, la intrarea în imobil, zăcea într-o baltă de sânge trupul inert al unui tânăr. La doar 25 de ani, băiatul s-a sinucis aruncându-se de la etajul 8 al blocului aflat în centrul Constanței.

Din primele informații, se pare că tânărul a renunțat la viață din dragoste pentru o fată. Relația cu Alina, iubita sa, a fost una toxică, spunea el. Despre această poveste a scris în mesajul de adio, postat pe Facebook, în care îi cere iertare mamei sale pentru gestul comis.

Echipajul medical de pe Ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face altceva decât să constate decesul tânărului.

Tânărul venise în țară, din Anglia, în data de 26 decembrie, după o perioadă de șase luni, timp în care își găsise un loc de muncă. Înainte de a pleca din țară lucrase la o firmă de pază din Constanța. Prietenia cu Alina era veche, dezvoltase o obsesie pentru ea. Cei doi locuiau cu chirie în blocul din zona Spitalului Județean Constanța, unde ea este medic rezident. La întoarcerea lui în țară, a doua zi de Crăciun, tânăra l-a anunțat că vrea să se despartă de el.

Disperat, el a amenințat că se sinucide. Iubita lui l-a părăsit totuși, plecând din apartament. El și-a pregătit sinuciderea înregistrând mesajul video. Astăzi, fata s-a întors să își ia pisica. A urmat o ultimă ceartă și tânăra, speriată, a sunat la 112 anunțând că iubitul ei vrea să se sinucidă. A fost prea târziu, tânărul s-a aruncat pe fereastra apartamentului de la etajul 8 al blocului.

Te-ar putea interesa și: