Evenimentul Zilei > Actualitate > CONSPIRAŢIA celei mai BOGATE familii din LUME a ajuns în ROMÂNIA. CINE şi DE CE vrea să CUMPERE banca BANCPOST?
CONSPIRAŢIA celei mai BOGATE familii din LUME a ajuns în ROMÂNIA. CINE şi DE CE vrea să CUMPERE banca BANCPOST?

CONSPIRAŢIA celei mai BOGATE familii din LUME a ajuns în ROMÂNIA. CINE şi DE CE vrea să CUMPERE banca BANCPOST?

De peste 200 de ani, banca Rothschild este inima finanţelor mondiale. Are o reţea de 40 de birouri în mai mult de 30 de ţări din Europa, America şi Australia.

Edmond de Rothschild (1926-1997) spunea : „Un Rothschild care nu este bogat, evreu, filantrop, bancher şi care nu duce un anume stil de viaţă, nu este un Rothschild”.

Celebra bancă Rothschild se află în spatele americanilor care vor să cumpere Bancpost şi să împiedice Banca Transilvania să ajungă numărul 1 în România.

Bancpost reprezintă cel mai valoros activ bancar care există la acest moment pe piaţa de vânzare, iar pentru a-l obţine, Fondul de Investiţii american, Varde, s-a aliat cu banca Rothschild.

Conform unor surse de pe piaţa bancară, Rothschild împreună cu firma de consultanţă şi audit EY sunt consilierii Varde, un fond care a apărut de nicăieri în România şi care acum încearcă să preia atât Bancpost, cât şi Piraeus Bank, unde au intrat în date-room.

În „bătălia” pentru Bancpost, Fondul de Investiţii Varde se luptă cu Banca Transilvania. Bancpos-ul, la momentul actual, este numărul nouă pe piaţă cu active de până la 11 miliarde de lei (aproximativ 2,5 miliarde de euro).

Conspiraţia comform căreia Familia Rothschild este cea mai bogată şi controleză tot ceea ce se întâmplă în lume se adânceşte şi mai mult, deoarece aceştia au fost şi în spatele Erste, când aceştia au cumpărat BCR, în anul 2005.

Din ce în ce mai multă lume crede că familia Rothschild cumpără cât mai multe active pentru a se extinde în toate domeniile de activitate.

Dacă Banca Transilvania, numărul doi de pe piaţă, reuşeşte să cumpere Bancpost, va ajunge la o cotă de 16% şi se va bate pentru prima poziţie în România cu BCR, scrie Mediafax.

Membrii acestei familii nu apar niciodată în topurile oficiale ale celor mai bogați oameni din lume, dar sunt considerați cei mai puternici oameni de pe planetă, influențând istoria ultimelor secole.Cu banii lor, Ducele de Wellington l-a învins pe Napoleon la Waterloo, schimbând cursul istoriei. Ei au finanțat războiul de secesiune din SUA, consolidând democrația modernă.