Evenimentul Zilei > Actualitate > Conor McGregor a luat decizia la care nimeni nu se aștepta. Cui îi este adresat mesajul de pe Twitter
Conor McGregor a luat decizia la care nimeni nu se aștepta. Cui îi este adresat mesajul de pe Twitter

Conor McGregor a luat decizia la care nimeni nu se aștepta. Cui îi este adresat mesajul de pe Twitter

Luptătorul MMA Conor McGregor, şi-a anunţat, marţi, pe Twitter, retragerea din activitatea sportivă și le-a urat succes tuturor colegilor săi.

„Am decis să mă retrag astăzi din sportul cunoscut sub numele de arte marţiale mixte. Le doresc tuturor vechilor meci colegi să meargă cât mai departe în competiţiile lor viitoare.”, a scris McGregor pe contul său de Twitter. 

McGregor a cunoscut faima mondială după ce a boxat cu americanul Floyd Mayweather. Pentru acea luptă, acesta a primit 100 de milioane de dolari.

Anunțul a fost primit cu destul de mult scepticism de către amatorii de MMA pentru că McGregor şi-a mai anunţat retragerea şi în 2016, după care a revenit. 

Conor McGregor este supranumit „The Notorius”. El a fost mult timp marea vedetă a campionatului UFC (Ultimate Fighting Championship), principalul organizatori de lupte MMA în Statele Unite. De asemenea, McGregor a deţinut titlul UFC la categoria pană, între 2015 şi 2016, iar apoi pe cel de la categoria uşoară.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: