Evenimentul Zilei > Actualitate > Connect-R, umilit. Misha, mama copilului său, goală pe internet – Foto
Connect-R, umilit. Misha, mama copilului său, goală pe internet – Foto

Connect-R, umilit. Misha, mama copilului său, goală pe internet – Foto

Misha, mama copilului și fosta soție a celebrului cântăreț Connect-R, a încins spiritele pe internet, după ce a postat mai multe poze în care apare goală.

Întoarsă recent dintr-o vacanță exotică, în care s-a relaxat și s-a distrat împreună cu fiica și fostul soț, Misha a făcut publice mai multe poze în care apare goală, scrie Cancan.

La finalul lunii trecute, Misha și Connect-R și-au făcut bagajele și au plecat împreună cu fiica lor în Zanzibar, o insulă ce face parte din Republica Tanzania, situată în Oceanul Indian. Cei trei au petrecut momente de neuitat în peisaje de poveste și nu au ratat niciun moment fără să-l imortalizeze. Dovezile sunt pe rețelele de socializare ale celor doi părinți, care, deși au divorțat, au rămas prieteni de dragul fetiței lor, Maya.

În urmă cu câteva ore, frumoasa cântăreață a făcut publice câteva imagini în care apare purtând doar un halat de plajă negru și transparent și bikini. Cum nu avea sutienul de la costumul de baie, multora dintre fanii ei li s-a încis imaginația. Gestul fostei soții a lui Connect-R de a posta astfel de poze vine la scurt timp după ce ea a fost fotografiată complet goală pe o plajă de nudiști din Zanzibar.