Evenimentul Zilei > Monden > Connect-R salvat de fostul soț al Andreei Marin. I-a luat durerea cu mâna!
Connect-R salvat de fostul soț al Andreei Marin. I-a luat durerea cu mâna!

Connect-R salvat de fostul soț al Andreei Marin. I-a luat durerea cu mâna!

Aflat în suferință, din cauza unei afecțiuni care îi provoacă dureri foarte mari, Connect-R a apelat la fostul soț al Andreei Marin ca să-l ajute.

Artistul a postat mai multe fotografii în care apare pe un pat de spital, ceea ce i-a făcut pe fanii săi să înțeleagă că solistul lor preferat nu se simte tocmai bine. În cele din urmă, artistul a dezvăluit ce se întâmplă și de ce a fost nevoit să apeleze la serviciile lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin.

„Sunt la doctorul Tuncay Ozturk. Spondiloza mea cervicală, care mi-a dat bătaie de cap atâta timp, e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! E un doctor extraordinar. Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci“, a scris Connect-R într-o postare pe contul său de Instagram.

Artistul le-a povestit fanilor că a început să se simtă mult mai bine chiar după prima ședință de fizioterapie pe care a avut-o cu Tuncay Ozturk

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele”, a adăugat el, conform click.ro.

Spondiloza cervicală, de care suferă Connect-R, este o afecțiune care dă dureri destul de mari la gât și poate pune probleme chiar la mers.

Medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk, la care a apelat artistul și care l-a salvat de la durerile atroce care îl încercau s-a căsătorit cu Andreea Marin la începutul anului 2013, într-o ceremonie secretă, după ce au fost împreună vreme de nouă luni. Căsătoria a rezistat aproape trei ani, perioadă în care cei doi au fost destul de discreți, evitând să apară la evenimente mondene.

Au divorțat rapid şi fără declaraţii, astfel că nu au dat ocazia unor speculații. Chiar și așa cârcotașii au comentat că Andreea Marin s-ar fi implicatprea mult în viaţa profesională a soţului, iar acest lucru l-ar fi deranjat pe medicul turc. Ea s-ar fi ocupat de amenajarea cabinetului de fizioterapie pe care Tuncay Ozturk l-a deschis în cartierul Primăverii și l-a promovat ori de câte ori a avut ocazia, fapt ce l-a ajutat să atragă clienți.

Ion Țiriac: Cel mai inteligent om din lume este un român! Explicația e fabuloasă!

Viața neștiută a geniului Stephen Hawking. Cartea soției spune tot!

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: