Evenimentul Zilei > Monden > Confidentul discret al Andreei Esca. Cu cine se sfătuiește vedeta PRO TV
Confidentul discret al Andreei Esca. Cu cine se sfătuiește vedeta PRO TV

Confidentul discret al Andreei Esca. Cu cine se sfătuiește vedeta PRO TV

Una dintre cele mai populare vedete de televiziune de la noi, Andreea Esca, a fost surprinsă alături de unul dintre colaboratorii săi apropiați.

Andreea Esca și Eugen Lumezianu colaborează de foarte mulți ani, astfel că pe nimeni nu mai surprinde faptul că sunt văzuți împreună. Cei doi sunt foarte apropiați încât cineva care nu-i cunoaște ar putea crede altceva dacă nu s-ar ști că vedeta de la PRO TV are o căsătorie fericită cu omul de afaceri Alexandre Eram.

Eugen Lumezianu este președintele Asociației pentru Educația prin Artă și se întâlnește destul de des cu Andreea Esca, în diferite locații. Conform Cancan.ro, cei doi colaboratori sunt surprinși în mod regulat, luând masa ori band o cafea împreună. Totul indică faptul că Eugen Lumezianu este un confident apropiat al știristei de la PRO TV.

Unde s-au întâlnit cei doi colaboratori

Conform sursei citate, Andreea Esca și Eugen Lumezianu au fost surprinși, la restaurant, unde au discutat vreme de câteva zeci de minute în fața unei cafele și a unui pahar de vin spumant.

El a vorbit, în vreme ce ea îl asculta și îi răspundea, în timp ce își strângea ochelarii. După mai bine de o oră, au părăsit restaurantul și s-au despărțit.

Cea de-a doua discuție s-a petrecut în stradă. Cei doi colaboratori și amici s-au întâlnit în dreptul autoturismului Andreei. Au schimbat câteva cuvinte, în vreme ce șoferul, discret, s-a retras într-o parte și s-au despărțit.

O altă întâlnire a fost surprinsă de fotografii cancan.ro tot la un restaurant. De această dată Eugen Lumezianu și Andreea Esca au luat prânzul la un pub din apropierea locuinței vedetei PRO TV. Cei doi au urcat și au comandat, conversându-se vreme de aproximativ două ore.

Cum și-a cunoscut cunoscut Andreea Esca soțul

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 21 de ani, fiind cununați de Ana și George Copos, pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din București. La scurtă vreme după căsătorie, cei doi au avut o fată, pe Alexia, iar mai apoi, un băiat, pe Aris.

Într-un interviu, Andreea Esca avea să povestească cum și-a întâlnit soțul și cum s-a îndrăgostit de el.

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni și mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut așa de frumos și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro TV pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică. I-am zis Laviniei că, data viitoare când se duce la fabrică, să-mi spună și mie, că trebuie să merg neapărat”, dezvăluia Andreea Esca, într-un interviu pentru revista Tango.

Sursa Foto: Cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: