Evenimentul Zilei > Sport > Confesiunile Simonei Halep. „Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă”
Confesiunile Simonei Halep. „Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă”

Confesiunile Simonei Halep. „Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă”

Simona Halep a avut un an dificil, fiind agasată de accidentări. Tenismena noastră a dezvăluit care au fost motivele care au tulburat-o dar și speranța pe care o nutrește pentru sezonul următor. 

Cu o zi în urmă, Simona Halep s-a retras din semifinala cu Jaqueline Cristian, de la WTA Linz, ultimul ei turneu din an. Ea a descris pe o rețea de socializare cum a parcurs 2021, cu bune, cu rele.

„Ei bine… 2021 a fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an care m-a provocat mult. Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă, fiindcă ne-am pierdut pe cineva foarte apropiat, pe mătușa mea. Era o femeie puternică, o persoană specială, care mereu va fi în inimile noastre.

A fost cel mai dur moment pentru mine și mi-a luat ceva să accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viață și că trebuie să depășim orice durere și să fim puternici. Eram epuizată emoționat de o perioadă de timp și după aceea am început să sufăr din cauza unor mici accidentări, până când a venit cea mare, de la gleznă, în Roma.

Acest an nu a început bine, dar l-am terminat într-un mod pozitiv

Nu am știut cum să o abordez, fiindcă niciodată nu trăisem așa ceva. Dorința mea de a juca era imensă, dar nu am putut intra pe teren pentru câteva luni și a trebuit să ratez dragul meu Roland Garros și nu mi-am putut apăra titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încrederea și să mă întreb dacă mă pot întoarce la nivelul la care eram, dacă mai puteam să mă bizui că fizicul meu va rezista.

Derulând rapid până în acest moment și lucrul de care sunt cel mai mândră acum, după toate aceste provocări, este că sunt încrezătoare că voi juca bine în curând și, cu muncă multă, voi crea momente speciale pe teren. Acest an nu a început bine, dar l-am terminat într-un mod pozitiv și sunt entuziasmată pentru ce urmează.

Îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost lângă mine în momentele grele. Mulțumesc lui Daniel pentru că a fost mereu acolo. Îi mulțumesc noului meu antrenor, Adrian, pentru că a revenit lângă mine și mi-a readus lumina încrederii și zâmbetul pe teren.

Le mulțumesc fizioterapeuților mei, fiindcă au avut grijă de mine mereu. Vreau să mulțumesc familiei pentru că m-a susținut indiferent de ce s-a întâmplat. Le mulțumesc prietenilor apropiați. Îi mulțumesc soțului pentru că este în viața mea. 2022, abia aștept să ne întâlnim, dar acum vacanță!”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.