Evenimentul Zilei > Actualitate > Confesiunile mamei lui Ionuț Anghel, la 8 ani după ce copilul i-a fost ucis de câini în parc
Confesiunile mamei lui Ionuț Anghel, la 8 ani după ce copilul i-a fost ucis de câini în parc

Confesiunile mamei lui Ionuț Anghel, la 8 ani după ce copilul i-a fost ucis de câini în parc

În câteva zile se împlinesc 8 ani de la tragedia care a șocat o țară întreagă, Ionuț Anghel, un băiețel de numai patru ani, a fost omorât de mai mulți câini maidanezi în parcul Tei din capitală.

Ionuț și fratele lui se aflau în parc cu bunica lor când s-a întîmplat tragedia, pe 2 septembrie 2013. Copii s-au îndepărtat de bunică și au ajuns într-o zona neamenajata a parcului, unde cel mic a fost atacat de câini. Mușcăturile i-au fost fatala și micuțul a murit.

Andreea Anghel, mama lui Ionuț a declarat pentru Fanatik că rănile  nu s-au vindecat iar gândurile ei sunt în continuare îndreptate spre băiețelul pe care l-a pierdut.

Îl visez și acum, toți îl visăm”, a spus Andreea Anghel, mama băiețelului sfâșiat de câini. Iar cum data de 2 septembrie se apropie, suferința ei este cu atât mai mare.

Vom face o comemorare, au trecut opt ani de atunci. Mi-e greu să vorbesc și acum, sunt lucruri pe care nu pot să le mai spun”, a mai spus Andreea Anghel.

Îngerași și poezii

De de ani, ca săși mai aline suferința, Andreea Anghel și-a găsit o ocupație care să îi amintească de băiețelul care i-a fost răpit de soarta crudă. Așa că, atunci când are timp, Andreea Anghel sculptează. Dar nu orice, ci îngerași. Iar îngerașii pe care îi face au, cu toții, trăsăturile băiețelului ei.

”Am încercat să fac îngerași băieței care să îl reprezinte pe Ionuț. Așa îl simt aproape”, spune Andreea Anghel, care recunoaște că, în fiecare zi, fără excepție, este bântuită de amintirile frumoase pe care le are cu micuțul care a murit înainte de vreme și care ar fi împlinit 12 ani.

Andreea Anghel, în cei opt ani scurși de la tragedia care i-a îndoliat sufletul, a avut o mulțime de activități legate de memoria lui Ionuț. Și, fie că a sculptat îngerași sau a înființat o asociație, mama lui Ionuț  Anghel a avut grijă ca acesta să nu fie uitat. Mai mult chiar, în anumite momente, precum ziua de naștere a lui Ionuț, Andreea Anghel publică câte o poezie care amintește de copilașul care ar fi împlinit 12 ani și care, din păcate, pe 2 septembrie are parte doar de o tristă comemorare a celor 8 ani scurși de la moartea lui.

“Pentru tine, suflet mic…

Suflețel neprihănit

Lângă mine ai venit,

Glasul tău l-am auzit,

Inimioara ți-am simțit…

Mi-ai pătruns în suflet tare…

Chipul tău e sărbătoare

Ochii tăi sunt alinare….

De ce suflețel, mă doare?…”

Ionuț azi și mereu ești prezent în inimile noastre,

Te iubim infinit!”, scrie mama lui Ionuț Anghel, Andreea.

Cursuri de autovindecare

Ani la rând, suferința pierderii lui Ionuț a măcinat-o. Andreea Anghel a reușit cu ajutorul cursurilor urmate, să treacă peste tragedie. Efectele învățăturilor pe care le-a primit la cursurile de Theta Healing au reușit să o transforme pe Andreea Anghel și să o facă pe mama îndurerată căruia îi secaseră deja și lacrimile să vadă, în sfârșit, lucrurile pozitive din viața ei.

”În simt alături de mine pe Ionuț. Uneori și primesc semne, știu că îmi este aproape, că sufletul lui ne transmite lumină. Durerea s-a transformat în iubire, iar noi suntem legați pe vecie”, mai spune Andreea Anghel.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: