Evenimentul Zilei > Monden > Condiția incredibilă pe care fosta nevastă a lui Borcea le-a pus-o invitaților la nunta din America. I-a mințit că așa e tradiția românescă!
Condiția incredibilă pe care fosta nevastă a lui Borcea le-a pus-o invitaților la nunta din America. I-a mințit că așa e tradiția românescă!

Condiția incredibilă pe care fosta nevastă a lui Borcea le-a pus-o invitaților la nunta din America. I-a mințit că așa e tradiția românescă!

Există viață și după Cristi Borcea! Peste numai 3 zile fosta sa soție (nr. 2 în ordinea numerelor de pe tricou). Alina Vidican, își va pune pirostriile. Fosta doamnă Borcea se teme însă de ghinion și le-a pus invitaților o condiție neobișnuită.

Alina Vidican va renunța definitiv la statutul de ”fosta doamnă Borcea” și va deveni ”Mrs. Senhoreti” în această săptămână. Nunta dintre Alina și Claude va avea loc joi, relatează WOWbiz.ro.

Albul e interzis la nunta Alinei Vidican

Nunta dintre Alina Vidican și alesul ei Claude Senhoreti va avea loc joi, 26 august, de la ora 18:00. Evenimentul va avea loc la ”The Addison” (foto jos), una dintre cele mai exclusiviste locații de evenimente din Boca Raton, South Florida. Aceasta funcționează într-o clădire istorică, semnată de cunoscutul arhitect american Addison Mizner în 1926. Petrecerea nu va dura mai mult de ora 00:30 din cauza regulilor pandemice de peste Ocean.

Invitații la eveniment trebuie să poarte exclusiv culoarea neagră, fiind principala condiție pusă nuntașilor de către miri: dress code black tie. Mai important, nimeni nu are voie să vină îmbrăcat în alb! ”Este o tradiție românească”, a explicat Claude rudelor sale.

Pe vremea când era fericită alături de Cristi Borcea

Însă tradiția românească nu impune asta, e doar convingerea unor mirese că dacă o femeie apare îmbrăcată în alb la nunta lor (sau văd o altă mireasă), atunci vor avea ghinion. Ghinion pe care Alina îl asociază cu prima sa căsătorie, cea cu Cristi Borcea.

Dar sub formă de donație în 3 conturi

Nunta dintre Alina și Claude nu va fi una cu dar la masă, în schimb s-au creat 3conturi speciale unde invitații pot dona bani înainte sau în timpul evenimentului după pofta inimii. Primul este pentru luna de miere, care ar trebui să aibă loc la un resort de pe o insulă exotică, a doua este pentru susținerea carierei de pilot al lui Claude, iar a doua pentru consumație. Trebuie spus că nu există o limită minimă sau maximă pentru aceste contribuții, care nici nu sunt obligatorii.

Invitația de nuntă pe care Alina și Claude au trimis-o invitaților este una simplă și conține doar numele celor doi scrise cu litere de mână și inițialele A&C cu motto-ul #bettertogether (mai bine împreună).

Alina și Claude au o relație de 4 ani

Claude Senhoreti, viitorul soț al Alinei Vidican, este de origine braziliană, însă locuiește în Miami, acolo unde este pilot de curse și deține câteva afaceri. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 4 ani la un eveniment Porsche, iar de atunci au rămas împreună. Totuși, Alina a făcut publică relația abia anul acesta, cu câteva luni înainte de nuntă. Alina Vidican are doi copii, Alex și Gloria, din căsnicia cu Cristi Borcea. De asemenea, Claude a fost și el căsătorit și are tot doi copii: Pedro (20 de ani) și Filipe (22 de ani).

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: