Încă de la primul număr, “Evenimentul istoric” are un crez, acela că pentru a înțelege prezentul este nevoie să cunoaștem și să explorăm trecutul. Revista Evenimentul Istoric aduce în prezent figuri ale unor oameni care au făcut istorie iar partea fascinantă a istoriei este legată tocmai de modul în care decizia unui om a dus la schimbarea vremurilor.

Fie că ești un cititor pasionat sau doar curios, te invităm să explorăm împreună trecutul, nu doar parcurgând paginile revistei, ci împărtășindu-ne povești incredibile din istorie, trăite chiar de tine sau de înaintașii tăi.  

Acceptă provocarea și-ți poți citi materialul în Evenimentul Istoric!

Scrie articole pe teme istorice, arată-ne documente inedite și fotografii istorice memorabile sau spune-ne povești incredibile ale înaintașilor tăi. Trimite-ne materialele pe adresa redacției: Bd. Mărăști, nr 65-67, Pavilion G4, Intrarea B, Romexpo, București sau pe email [email protected] și citește următorul număr din Evenimentul Istoric, disponibil pe piață din 21 septembrie.  Găsește materialul* tău publicat și câștigi automat un abonament pe 3 luni la Evenimentul Istoric.

*Materialele câștigătoare vor fi selectate și publicate de echipa editorială Evenimentul Istoric iar câștigătorii abonamentelor vor fi contactați ulterior de echipa Evenimentul Istoric, prin intermediul datelor furnizate odată cu trimiterea materialelor (e-mail sau adresă poștală), pentru a stabili detaliile de furnizare a abonamentelor.

În cazul în care materialele tale nu vor fi printre cele câștigătoare, te încurajăm să ne citești și să descoperi subiecte interesante în fiecare număr.

Poți intra în posesia revistei astfel:                                    

– o achiziționezi lunar, de la toate punctele de difuzare a presei

– o poți comanda online pe site-ul www.agoramag.ro/reviste

– optezi pentru un abonament lunar, comandându-l la www.agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric

– optezi pentru varianta digitală http://evenimentulistoric.evz.ro/  și poți avea revista Evenimentul istoric pe computerul, telefonul și tableta ta (achiziționează AICI)