Evenimentul Zilei > Social > Concertul de colinde jazz ”Măturătorii Raiului” de la TNB, partea a II-a, în aceeași zi, la cererea publicului
Concertul de colinde jazz ”Măturătorii Raiului” de la TNB, partea a II-a, în aceeași zi, la cererea publicului

Concertul de colinde jazz ”Măturătorii Raiului” de la TNB, partea a II-a, în aceeași zi, la cererea publicului

Colindul românesc mixat în mod excepțional cu elemente de jazz contemporan vestesc Sărbătoarea Crăciunului în maniera autentică a non-conformistului violoncelist ADRIAN NAIDIN.

Luni, 21 decembrie la Sala Studio a Teatrului National București, de la orele 19:00 și 21:15, Adrian Naidin le propune melomanilor îndrăgostiți de muzica jazz, să experimenteze un concert special de Crăciun, sub titulatura expresivă, ”Măturătorii Raiului”.

Și cum bucuria Nașterii Fiului lui Dumnezeu este sărbătorită alături cei dragi, Adrian Naidin va spune povestea celor care vor mătura poteca spre Rai,  împreună cu talentații săi colegi: Eugen Amarandei la contrabas, Gabriel Bălașa la percuție și Sorin Zlat la pian. Pornind de la unicitatea și frumusețea compozițiilor muzicale rafinate imaginate de Bach, Brahms sau Paganini, de la tonalitatea tristă ce urcă până la sunetele calde, line, pline de sensibilitate spre a reda profunzimea poetică, și ajungând în cel mai firesc mod la colindele și cântecele de iarnă autentice, interpretările în stil jazz,  pline de originalitate, ale talentatului violoncelist vor ”lustrui” fereastra sufletului hrănit necontenit cu iubire și bucurie.

Versurile cu încărcătură pozitivă, muzica divină și emoția pură a spectacolului  ”Măturătorii Raiului” vor vibra la apariția invitatei speciale a serii; o prezență inedită, al cărei talent a câștigat deja admirația iubitorilor muzicii de calitate. Alexandra Ungureanu va completa atmosfera de Crăciun cu interpretări remarcabile, nelipsind  colindele cu influențe jazz. Conform unui comunicat de presă, biletele pentru concertul ”Măturătorii Raiului” sunt disponibile la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, după cum urmează; cat. II – 25 de lei, cat. I – 35 de lei și VIP – 50 de lei. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrul Naţional Bucureşti, de la Librăria Mihai Eminescu şi la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, dar și online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro, www.biletoo.ro și www.vreaubilet.ro. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.