Evenimentul Zilei > Social > Concert pe aeroportul Henri Coandă, în cinstea Zilei Naționale
Concert pe aeroportul Henri Coandă, în cinstea Zilei Naționale

Concert pe aeroportul Henri Coandă, în cinstea Zilei Naționale

Izabela Barbu (voce), Alexandru Burca (pian) și Dan Incrosnatu (percuție) vor susține un concert,sâmbătă, 28 noiembrie 2015, de la ora 12.00, în Terminalul Plecări al Aeroportului Internațional „Henri Coandă“, înaintea zborului către Rabat, capitala Regatului Maroc.

Muzicienii vor concerta la Rabat pe 30 noiembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României. Programul cuprinde lucrări de muzică clasică și piese din din repertoriul Mariei Tănase.

Izabela Barbu a absolvit Facultatea de Management Financiar-Bancar, dar a renunțat la cariera în sistemul bancar pentru a se dedica muzicii. Interpretează melodii din genuri diferite: de la piese românești din perioada interbelică, melodii ale Mariei Tănase, la șansonete, ritmuri spaniole şi sudamericane, fadouri, jazz, muzică clasică. În decembrie 2013, a cântat pe scena Operei Române, în spectacolul omagial “Maria Tănase”. Pianistul Alexandru Burca a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București și este angajat al Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian“. Percuționistul Dan Încrosnatu a colaborat cu nume cunoscute din România, printre care Direcția 5 și Alexandra Ușurelu.

 

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: