Vrei să te distrezi mai mult in sezonul cald? Iata 5 idei de jocuri indragite din toate timpurile

11 Mar 2019

Vara este anotimpul așteptat și iubit de toată lumea. Începe sezonul concertelor, oamenii se distrează și aruncă hainele groase. Parcurile sunt pline de copii care se joacă și zburdă peste tot. Vara, se desfășoară diverse activități, care mai de care mai interesante. Jocurile de societate, sporturile sunt preferate de majoritatea oamenilor. Iubitorii de sporturi sunt foarte entuziasmați pentru că pot practica orice sport doresc. Vara este pentru relaxare și distracție, așa că toți se bucură de fiecare moment.

estate-grass-meadow-7174

În cele ce urmează, vom discuta despre jocurile practicate vara

  • Fotbalul, sportul cel mai căutat în acest sezon și nu se joacă într-un spațiu închis, ci în aer liber, să se bucure de tot ce oferă natura. Însă, pentru un sport ca acesta este potrivit un gazon artificial deoarece are un grad de durabilitate ridicată la o utilizare crescută, se poate utiliza în orice condiții meteo, costul de întreținere este mult mai scăzut decât cel al gazonului natural, durată lungă de utilizare. Se poate practica și alte sporturi, cum ar fi rugby, hockey, multisport. Acest gen de teren trebuie întreținut, mai exact:  fibrele trebuie periate pentru poziționarea verticală a acestora. Este necesar ca terenul să fie periat o dată sau de două ori pe săptămână în funcție de numărul orelor de uzură.
  • Jocurile de societate sunt adorate de copii, dar și de adulți. Oamenii care au activități de acest gen într-un grup mare, dezvoltă o conexiune specială și de durată. Cele mai căutate jocuri de societate sunt: Activity, Dixit, Catan, Alias. Toate aceste jocuri implică comunicare, mima și imaginație. Este o atmosferă foarte relaxată și distractivă. Fiecare se simte în largul lui și ia parte la activitate.
  • Înotul. Ești la ștrand, la mare sau piscina, înotul este sportul care oferă beneficii pentru organism, întărește mușchii, ajută la buna circulație a sângelui, îmbunătățește postura corporală și previne apariția bolilor de inimă. Pe lângă sănătate, oferă și distracție. În apă poți juca volei cu prietenii, poți face concursuri de înot și multe altele. Sportul înseamnă distracție și sănătate. Dacă le îmbini, ai numai de câștigat.
  • Joacă cărți la iarbă verde, la un picnic. Un moment în care vă reuniți toți și vă distrați la maxim. Ce zici? Dar nu există joc fără o gustare buna, așa-i? Încearcă să mănânci legume, fructe și un desert pe măsură, poate o prăjitură cu ciocolată. Tu decizi!
  • Jocurile copilăriei, cum ar: fi șotronul, baba oarba. Nu vor fi niciodată plictisitoare, mereu vor avea succes. Chiar dacă nu mai ești mic, uneori este bine să îți aduci aminte de copilărie și să te întorci în timp. Contează atât de mult să ai momente de acest tip. Te vei simți din nou copil, măcar pentru câteva ore.

În concluzie, vara este sezonul distracției și trebuie să profiți din plin. Indiferent de tipul activității alese, fie sportul sau jocurile de societate, toate acestea creează momente speciale și unice. Practică sport, joacă-te! Apreciază toate clipele!

Sursa foto: www.pexels.com