Viitorul în materie de ochelari protecție PC – ochelarii inteligenți

13 Oct 2021
Viitorul în materie de ochelari protecție PC – ochelarii inteligenți

Dacă deja ne-am plictisit de învârtit telefonul pe toate părțile, de analizat „inteligență” calculatoarelor și a ceasurilor, a venit și rândul ochelarilor să devină „smart”.

Ochelarii inteligenți și AR (realitate augmentată) sunt considerați următoarea mare descoperire pentru portabile care se vor filtra în viața noastră de zi cu zi. Punerea caracteristicilor utile conectate în fața ochilor noștri este o provocare pe care atât startup-urile, cât și principalii jucători tehnologici au intensificat-o, încercând să o transforme în realitate și fuzionând lumi virtuale și fizice, apoi suprapunând date despre lumea din jur.

Ce sunt ochelarii inteligenți AR?

Când vorbim despre AR sau ochelari inteligenți de realitate augmentată, ne concentrăm pe ochelarii care au tehnologia necesară pentru a îmbina ceea ce vedeți în lumea reală cu informațîi virtuale, de obicei suprapuse pe unul dintre obiectivele ochelarilor.

Acest lucru ar putea fi recrearea tipului de ecrane și caracteristici pe care le-ați găși pe smartphone-ul dvs., cum ar fi navigarea pentru hărți sau notificările intermitențe.

Ochelarii inteligenți pot avea camere de 5 megapixeli, care sunt activate de un buton care se află pe partea laterală a cadrului. O singură atingere e suficientă pentru a înregistra un videoclip de până la 30 de secunde sau atingeți lung pentru a face o fotografie. Există, de asemenea, comenzi fără mâini care vă permit să folosiți microfoane.

Când înregistrați sau faceți fotografii, un LED mic situat lângă cameră se aprinde pentru a indică celor din jur că vă aflăți în modul de înregistrare sau de fixare. Există și comutator pentru a le opri, care va opri și difuzoarele și microfoanele.

Pe partea frontală de ascultare, ochelarii inteligenți includ două difuzoare deschise pentru a ascultă redarea audio de pe telefon sau pentru a gestiona apelurile.

Smart înseamnă ochelari protecție PC?

Cu siguranță! V-ați gândi poate că asemenea ochelari va solicită și va obosesc și mai mult ochii. Nicio grijă! Sunt proiectați astfel încât să va asigure tot confortul fizic de care aveți nevoie. Au un filtru contra luminii albastre ceea ce îi transformă automat în ochelari protecție calculator.

Ochelarii în sine sunt fabricați din fibră de carbon și titan, ceea ce ar trebui să îi facă destul de ușor de purtat. Sunt, de asemenea, proiectați pentru a proteja de transpirație și apă și sunt rezistenți la stropire.

Durata de viață a bateriei a crescut, față de prima generație, cu 40%. Asta înseamnă aproximativ 60 de minute de muzică, 30 de minute de apeluri telefonice și 120 de notificări primite într-un interval de 14 ore. Și o caracteristică de oprire automată atunci când ramele sunt așezate cu susul în jos timp de trei secunde.

Scepticii vor spune că mai sunt necesare încă multe teste pentru a dovedi că sunt într-adevăr ochelari protecție PC care nu afectează vederea, dar nu putem decât să fim optimiști și să le acordăm o șansă, măcar la nivel declarativ. În orice caz, costul ridicat al unei asemenea perechi de ochelari protecție PC inteligenți este un indice suficient pentru a ne face să păstrăm distanță pentru moment. Dar viitorul sună bine!