Uși de interior Porta Doors

11 Oct 2019
Uși de interior Porta Doors

Frumusețe, siguranță și confort… toate aceste atribute ar trebui să se găsească în interiorul casei tale și în fiecare accesoriu al acesteia.

Ușile de interior nu fac excepție, deoarece aceste nu îndeplinesc doar un rol funcțional, ci și estetic.

Ele trebuie să se potrivească pe cât posibil locuinței, dar și stilului tău, pentru a face din casa ta un adevărat cămin.

Uși de interior Porta Doors – colecții și modele

Dacă ai studiat cumva ce se mai poartă în străinătate în materie de uși, desigur ai observat că se poartă bunul gust.

Ușile de interior Porta Doors presupun un echilibru între funcțional și estetică.

Acest brand oferă o mare varietate de modele și culori, de la uși de interior vopsite, simple și funcționale, cu un aspect modern până la cele cu furnir natural, pentru cei care doresc o apropiere cât mai mare de naturalețe și simplitate.

Se pot comanda atât uși simple, cât și uși duble. Totul în funcție de dorința dumneavoastră, de spațiu și firește, de bugetul alocat.

Ușile de interior Porta Doors pun un foarte mare accent pe confort și siguranță.

Sfaturi pentru alegerea ușilor de interior

Începeți să vă alegeți ușile de îndată ce aveți în minte un plan de construcție sau de reamenajare a unei case sau a unui apartament.

Cu cât începeți mai târziu, cu atât alegerea va fi mai limitată, condiționată puternic de lipsa timpului.

Este indicat să aveți în vedere consultarea unui catalog de modele, a unui paletar de culori, pentru a alege ceea ce se potrivește cel mai bine locuinței dumneavoastră.

Catalogul Porta Doors conține peste 200 de pagini și veți găsi acolo de la canaturi (foile de ușă), până la tocuri, mânere și accesorii de uși.

Ușile de interior pot fi instalate după finalizarea aplicării pardoselii.

Ele sunt probabil singurele accesorii ce vor rămâne în locuință de-a lungul timpului și de-a lungul schimbărilor efectuate în locuință în tot acest timp.

Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să subestimați alegerea lor.

Ușile de interior sunt brațele deschise ale apartamentului sau casei dumneavoastră.

Ele reflectă personalitatea și stilul, de la concepția standard și până la stilul ultramodern ori îndrăzneț sau original.

Totul în funcție de ceea ce vă doriți sau de cum vreți să arate în final locuința dumneavoastră.

Porta Design Invest SRL București comercializează toate tipurile de uși din oferta Porta KMI Polonia (Porta Doors și Verte Doors), dar și uși apartținând altor producători: uși metalice Delta și Maco, uși Dre (un alt producător polonez) și uși din termopan.