Universul iubitorilor de cafea, descoperă magazinul Aromecafea.ro!

Autor: Panait Dan
30 Dec 2021
Universul iubitorilor de cafea, descoperă magazinul Aromecafea.ro!

Pășește în universul iubitorilor de cafea! Aromecafea.ro este noul tău magazin online preferat de cafea și automate de cafea din România.

Magazinul online aromecafea.ro pune la dispoziția clienților o gamă vastă de produse – cafea boabe, cafea măcinată, cafea solubilă, capsule și monodoze cafea, dar și aparate pentru locuințe și firme – râșnițe, espressoare clasice, espressoare capsule, espressoare semiautomate, espressoare Horeca și automate vending. Descoperă oferta completă de aparate de cafea și alege produsul care se pliază pe necesitățile și preferințele tale. Profită de confortul oferit de livrarea la domiciliu. Comenzile mari beneficiază de transport gratuit.

În magazinul nostru găsești cafeaua prăjită în mod artizanal Tosteria Italiana, producție proprie dar și mărci de cafea importate direct din Italia: Carraro și Covim, împreună cu brandurile renumite: Lavazza, Illy sau Tchibo. Indiferent de cum te bucuri de băutură – dimineața pe fugă, savurată la prânz ori întreaga zi ținută pe birou – noi îți aducem cafeaua în toate formele ei (de la cafea boabe sau măcinată, până la cafea solubilă sau decofeinizată), cu intensitate și arome: arabica, robusta, excelsa sau liberica.

Tot de pe aromecafea.ro, clienții pot cumpăra ceai (plic, vrac, capsule), ciocolată caldă, siropuri, paste, deserturi, vinuri, dar și produse vending (pahare, capace, palete, lapte, topping, cafea instant și mixuri).

De asemenea, în universul iubitorilor de cafea se găsesc și seturi de cești din care poate fi savurată băutura preferată – cafea lungă, cappuccino, espresso, etc. Toate produsele de care are nevoie un client pot fi acum găsite într-un singur loc și la doar un click distanță. Nu trebuie decât să adauge în coșul de cumpărături produsele dorite, iar plasarea comenzii se face rapid, fără a fi necesară crearea unui cont.

Despre Aromecafea.ro

În spatele magazinului online Aromecafea.ro se află o echipă de iubitori de cafea care se străduiește să aducă cele mai bune produse din lumea cafelei cât mai aproape de clienți. Fiindcă înțelegem că gusturile pot fi variate, am încercat să satisfacem fiecare preferință și nevoie. Furnizăm cele mai bune produse din domeniul cafelei și cele mai performante aparate.

Dacă vrei să ne faci o vizită, avem magazine deschise în București, Constanța și Slobozia.