Unde poti gasi sute de modele de cabine de dus? Citeste in continuare si vei afla!

04 Oct 2019
Unde poti gasi sute de modele de cabine de dus? Citeste in continuare si vei afla!

Asa cum probabil stiti deja, constructia sau renovarea unei case nu este deloc un proces usor. Aveti nevoie de bani, de rabdare, de o echipa de specialisti care sa va dea cele mai bune sfaturi si care sa termine constructia la timp si bineinteles de cele mai bune materiale si produse, evident la preturi avantajoase. Va pare idilic tot ce am scris pana acum? Va garantam ca nu este si chiar se poate sa va construiti sau reamenajati casa in cele mai bune conditii si fara sa simtiti ca ati ,,imbatranit” 10 ani din cauza grijilor. 

Iar cand vine vorba despre camere, una dintre cele mai dificile din punct de vedere al procesului de amenajare este baia. De ce? Pentru ca totul trebuie masurat si gandit perfect de la inceput, astfel incat sa evitati situatiile in care trebuie sa spargeti peretii pentru a muta o teava sau sa va aduceti aminte ca poate ati fi vrut si un sifon pentru pardoseala abia dupa ce a fost montata gresia. 

Cel mai important este sa ganditi pozitiv si, indiferent de ce probleme apar pe parcurs (nu suntem negativisti, insa mereu va interveni cate un lucru foarte mic), sa gasiti rapid cea mai buna rezolvare. Si mai avem un sfat pentru voi: incercati pe cat posibil sa cumparati tot ceea ce aveti nevoie pentru casa din magazine online. Iar aici ne referim in special la obiecte sanitare, pentru ca sunt cel mai greu de ales. 

Poate ati trecut deja prin situatia de a cauta o cabina de dus de exemplu si sa nu gasiti una pe placul vostru. Magazinele fizice de specialitate au de obicei un stoc limitat, pentru ca si spatiul de desfacere este unul nu foarte generos, asa ca in unele cazuri puteti vedea maxim 10 cabine de dus (15 cu indulgenta). Ce puteti face in acest caz? Apelati la un magazin online si veti avea de ales dintre sute de modele de cabine de dus. Si nu glumim, chiar sunt sute de cabine de dus, grupate pe categorii astfel incat sa va fie mult mai usor sa o alegeti pe cea pe care o cautati. 

 

Si daca vi se pare coplesitor numarul pe care vi l-am spus si va ganditi ca va fi dificil de navigat printre produse si de ales, nu trebuie sa va panicati. Aveti la dispozitie optiuni de filtrare a rezultatelor. Astfel, intai puteti selecta tipul de usi pe care il doriti pentru cabina (batante, glisante, pliante) sau poate chiar doriti sa va construiti un dus de tip walk in cu pereti ficsi. Dupa aceea, veti selecta forma cabinei (rotunjita, patrata, dreptunghiulara si asa mai departe). Foarte importanta este alegerea dimensiunii cabinei astfel incat sa se potriveasca la fix in baia voastra. Si sa nu uitam de micile detalii care fac diferenta: materialele folosite, daca sticla este sau nu transparenta, culoarea, ce fel de baterie de dus se va alege si multe altele. 

In concluzie, daca va construiti sau renovati o casa si aveti nevoie de cabine de dus, nu uitati sa vizionati si ofertele magazinelor online!