Un parteneriat puternic isi face simtita prezenta pe piata din Romania

19 Apr 2021
Un parteneriat puternic isi face simtita prezenta pe piata din Romania

Copier Service, unul dintre cele mai importante magazine online de copiatoare, anunta un nou parteneriat care il ajuta sa-si intareasca pozitia pe piata de profil. Achizitionarea sau inchirierea copiatoarelor noi sau second hand, monocrom sau color, sunt servicii esentiale pentru orice companie, iar Copier Service se afla intr-o continua adaptare si dezvoltare pentru a putea oferi clientilor cele mai bune solutii.

Din dorinta de a oferi clientilor servicii complete si preturi competitive, Copier Service devine partener Konica Minolta, lider de piata pe zona de solutii de imprimare industriala si comerciala de peste 10 ani in Europa. Cu experienta sa unica in imagistica, Konica Minolta creeaza solutii relevante pentru clientii sai, fie ca este vorba despre intreprinderi mici si mijlocii sau intreprinderi mari si sectorul public. Oferta variata de imprimante, copiatoare si consumabile Konica Minolta ajuta orice afacere sa-si automatizeze fluxul de lucru pentru a creste eficienta.

Konica Minolta este renumita pentru produsele si serviciile sale. Unul dintre cele mai populare modele de copiator, noul Bizhub C257i oferă o viteză de printare de 25 ppm și o calitate mult îmbunătățită a printului, în comparație cu predecesorii săi. Acesta este echipat cu functionalitati IT complete, la fel ca toate celelalte modele din seria i, deși este un MFP entry-level care vizează IMM-urile cu bugete mici si medii.

De ce era nevoie de un parteneriat intre Copier Service si Konica Minolta?

Copier Service isi doreste rezultate concrete, care nu se lasa asteptate si solutii rapide, care sa fie profitabile pentru client. Astfel, un parteneriat cu un lider de piata precum Konica Minolta ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona unele dintre cele mai bune echipamente pentru imprimare si consumabile la un pret avantajos. In plus, clientii au la dispozitie un service specializat Konica Minolta dedicat, care sa rezolve rapid orice problema. Orice afacere poate avea de suferit daca activitatea de imprimare este intrerupta din cauza unor defectiuni la copiatoare sau din lipsa de consumabile iar Copier Service anticipeaza aceste probleme si ofera solutii rapide.

Avantajele unui parteneriat intre un lider de piata si un dealer Konica Minolta

Avand la dispozitie experienta unica a companiei Konica Minolta, Copier Service poate oferi consultanta de specialitate pentru alegerea echipamentelor. Nevoile crescande ale unei afaceri pot pune in dificultate orice client cand vine vorba de alagerea echipamentului multifunctional potrivit pentru biroul sau. Cu posibilitatea de a oferi preturi avantajoase, livrare rapida din stoc, service specializat si consultanta gratuita, Copier Service devine unul dintre cele mai populare magazine virtuale de copiatoare multifunctionale color si monocrom si, sustinut de parteneriatul cu Konica Minolta, le poate oferi acum la preturi mult mai avantajoase.