Un nou magazin online de răcoritoare, bere, vinuri şi băuturi spirtoase

01 Sep 2020
Un nou magazin online de răcoritoare, bere, vinuri şi băuturi spirtoase

Dacă vrei să îţi faci noaptea mai distractivă şi mai relaxantă, alcoolul nu ar putea lipsi, iar un magazin online de bere, vinuri şi băuturi spirtoase poate fi soluţia.

Totodată, dacă ai de organizat o petrecere şi timpul este limitat, ai nevoie de răcoritoare şi nu poţi ieşi din casă sau vrei sa faci un cadou inspirat şi de calitate unei persoane, din nou, magazinul online te poate salva.

Vestea bună este că s-a deschis un nou magazin online de răcoritoare, bere, vinuri şi băuturi spirtoase cebemazi.ro la care pot apela clienţii cu vărsta peste 18 ani din întreaga ţară.

Cum a apărut cebemazi.ro

Din cauza pandemiei şi a restricţiilor, firma Life Ind din Iaşi care se ocupă cu distribuirea băuturilor, a fost nevoită să se adapteze şi să găsească soluţii pentru a putea merge mai departe. Aşa a apărut site-ul cebemazi.ro care livrează produse din stoc în întreaga ţară.

De ce să comanzi de la cebemazi.ro

  •  Site-ul cebemazi.ro îţi facilitează cumpărarea apei şi a băuturilor răcoritoare şi alcoolice de care ai nevoie în diverse ocazii;
  •  Nu trebuie sa de deplasezi la magazin şi nici să cari sticle şi sacose grele;
  •  Ofertele sunt variate şi au preţuri atractive;
  •  Poţi beneficia de transport gratuit pentru comenzi de cel puţin 200 lei;
  •  Dacă ai o comanda de cel puțin 50 de lei si esti din Iasi, aceasta îţi va fi livrata acasa chiar de echipa Ce Bem Azi;
  • Se livrează comenzi în întreaga țara prin curier rapid.

Ce poţi comanda de la cebemazi.ro

Pe site se găsesc celebrele băuturi Fentimans, Fritz Kola sau Mellow, precum şi noile rezerve Blade de la Heineken. Totodată, site-ul este foarte bine organizat, astfel încât clienții să găsească uşor tot ceea ce au nevoie, de la apă, răcoritoare şi energizante, până la bere, vinuri, vinuri spumante, cidru şi spirtoase. Pentru cei care caută un cadou rafinat, există o secţiune dedicată, intitulată sugestiv “Cadou”, în care se pot găsi băuturi fine de colecţie menite să satisfacă şi cele mai exigente aşteptări. Un altfel de cadou nu va trece neobservat şi va fi apreciat de orice persoană adultă care ştie să aprecieze o băutură rafinată. Iar lucrurile nu se opresc aici.

Secţiunea Dozatoare

Dacă organizezi o petrecere şi nu ai încă piesa centrală pentru bar, îţi sugerăm să te inspiri din secţiunea Dozatoare. Invitaţii tăi vor fi încântaţi să îşi poată turna singuri băuturile şi vor aprecia inventivitatea ta.

Secţiunea Promoţii

Nu poţi rata promoțiile pe care le avem, mai ales dacă eşti în căutarea celor mai bune preţuri şi oferte pentru băuturi. Gama este variată şi reducerile sunt substanţiale, dar nu pe termen lung de aceea îţi sugerăm să profiţi acum de produsele din secţiunea Promoţii!

Secţiunea Pachete

Suntem siguri că îţi vor plăcea pachetele pe care le oferim! Avem pachete tematice, cum este Pachetul Cotnari ideal pentru Paşte, pachete cu sucuri naturale, pachete cu răcoritoare sau băuturi alcoolice. Iar ce este mai important am lăsat la final – la fiecare pachet vei beneficia de un cadou atractiv şi valoros.