Un nou magazin online de produse HVAC orientat către piața din Ardeal

09 Apr 2019
Un nou magazin online de produse HVAC orientat către piața din Ardeal

Platforma eHVAC.ro, pe care doritorii pot găsi absolut orice e necesar în proiecte de ventilație industrială, începând cu tubulatura circulara spiro și terminând cu accesorii și scule pentru specialiștii frigotehniști, va deservi în special zona Ardealului, antreprenorii care au înființat-o fiind convinși că deși „online poți vinde orice”, important e să oferi și servicii pe măsură. De aceea dorința lor este să devină vizibili mai întâi în zona Ardealului, o eventuală extindere în restul țării fiind luată în calcul numai după ce se ating rezultatele dorite în Cluj și în județele limitrofe.

Produsele din EHVAC.ro sunt structurate în 11 categorii care conțin în acest moment peste 1000 de produse. Specialiștii sunt încurajați să interacționeze telefonic cu personalul platformei pentru a putea primi cea mai bună ofertă din partea acestora. Având un personal tânăr și dinamic, bine pregătit profesional, care pune accent pe informarea corectă a clientului și pe promovarea celor mai noi materiale și tehnologii din domeniul HVAC/R, la cel mai bun raport „calitate / preț”, EHVAC.ro oferă o gamă variată de materiale de calitate, accesorii, produse și servicii logistice (distribuție) la un nivel de top.

Printre noutățile prezentate publicului se numără și pompele de vacuum (vid) Aitcool, pentru uzul frigotehniștilor profesioniști. O pompă de vacuum este un dispozitiv care extrage gazul dintr-o incintă sigilată ermetic, cu scopul de a crea un vid. Pompele de vacuum Aitcool se bucură de o calitate ireproșabilă, sunt fiabile, fiind recunoscute pe piața de profil. În frigotehnie aceste pompe de vacuum / pompe de vid sunt necesare pentru evacuarea completă a aerului din instalația vizată pentru a o umple apoi cu freon.

Societatea Aluplast System SRL este o companie locală cu capital privat înființată în anul 2004 ce are ca obiect de activitate importul și distribuția materialelor, a pieselor de schimb, a accesoriilor și a echipamentelor necesare în procesul de montaj și întreținere a sistemelor HVAC/R. În anul 2018 a avut o cifră de afaceri de peste 700.000 de lei. Sediul central al companiei este în Cluj-Napoca.