Trucuri pentru o ținută casual desăvârșită

21 Feb 2020
Trucuri pentru o ținută casual desăvârșită

Stilul casual îți permite să combini cele mai confortabile piese vestimentare din dulapul tău și să le accesorizezi discret, fără să te complici prea mult. Dacă nu te descurci prea bine când vine vorba de modă, îți prezentăm câteva trucuri vestimentare care să te ajute să concepi ținute casual reușite.

Poartă tricouri

Pentru a obține rapid un look casual, poți alege un tricou, pe care îl poți purta în diverse combinații: cu blugi, blazere sau fuste plisate. Un tricou alb poate fi asortat foarte ușor cu o mulțime de piese vestimentare și în același timp este extrem de confortabil.

Alege culori neutre

Atunci când ai piesele de bază potrivite pentru o ținută casual, îți va fi mult mai ușor să alegi accesoriile care să pună în valoare întregul outfit. De obicei, stilul casual este unul relaxat, așa că îți recomandăm să alegi bluze în culori neutre, care pot fi purtate în combinație cu diferite jachete, sau accesorii glam, boho sau rock. Acum găsești bluze de damă ieftine, așa că ai de unde să alegi un model potrivit pentru tine, fără să ai nevoie de un buget prea mare.

Renunță la tocuri

Stilul casual trebuie să fie unul lejer, așa că ar trebui să renunți la tocuri și să alegi încălțări cu talpa joasă. Spre exemplu, poți purta cizme înalte pentru perioadele mai reci ale anului, iar pentru vară poți opta pentru pantofi sport, balerini sau sandale.

Cumpără un pulover supradimensionat

Cu ajutorul unui pulover oversize poți face o mulțime de combinații casul reușite. Un astfel de pulover poate fi purtat cu o pereche de blugi, sau poate fi combinat cu o fustă conică strâmtă, pentru un look chic.

Alege sacouri sau blazere

Un blazer lung sau un sacou supradimensionat pot înlocui cu succes orice geacă și te pot ajuta să obții un look stylish de fiecare dată. În plus, sacourile pot fi purtate cu tricouri sau malete, iar în combinație cu o pereche de jeanși simpli, poți obține o ținută casual completă.

Pe lângă piesele vestimentare de bază, nu uita că accesoriile sunt și ele importante pentru realizarea unei ținute desăvârșite. Completează-ți ținutele casual cu genți clasice, cercei simpli sau ceasuri elegante.