Trandafirii criogenati transmit cele mai puternice emotii

04 Oct 2019
Trandafirii criogenati transmit cele mai puternice emotii

Oamenii sunt dependenti de emotii pozitive, de sentimente puternice, indiferent daca vorbim despre atasamentul si iubirea fata de familie sau pasiunea si dragostea fata de jumatatea inimii. Adevaratele sentimente nu se demonstreaza cu ajutorul lucrurilor materiale, ci prin gesturi si cuvinte frumoase. Cel mai important este sa fiti alaturi de cei pe care ii iubiti. Si daca totusi vreti sa ii surprindeti cu un cadou, alegeti intotdeauna un cadou simbolic, un cadou care sa reziste de-a lungul anilor si care sa le reaminteasca de legatura dintre voi. Asa ca va propunem sa daruiti trandafiri criogenati. Acestia rezista foarte multi ani in stare perfecta si vor fi martorii legaturii dintre voi si persoanele dragi voua. V-am pregatit in continuare o selectie de trandafiri criogenati, pentru a va alege preferatii. 

Contrar asteptarilor, un trandafir negru nu este mesagerul unor sentimente negative sau chiar a unor evenimente neplacute. Daca vreti sa daruiti trandafiri negri, trebuie sa stiti ca sunt flori cu adevarat speciale si au o semnificatie unica. Puteti oferi trandafiri negri unei persoane care are curajul de a incepe o noua viata, o noua cariera, care s-a reinventat si careia nu i-a fost teama de ceea ce va urma. De aceea, va recomandam un Trandafir Criogenat Negru Mediu. Deoarece se pastreaza in stare perfecta aproape treizeci de ani, un astfel de trandafir va fi cel care o sa reaminteasca de ziua in care viata a capatat un cu totul alt sens. 

Movul este o culoare asociata regalitatii, bogatiei, dar si dragostei la prima vedere, cand niciunul dintre indragostiti nu stie ce se va intampla cu relatia lor pe parcursul timpului. De aceea, va recomandam Trandafirul Criogenat Mov Mediu, sub cupola de sticla. Daca vreti sa daruiti un astfel de trandafir, veti transmite un mesaj puternic si emotionant, prin care veti anunta persoana iubita ca veti face tot ce va sta in puteri pentru ca relatia sa functioneze. Iar daca veti avea parte de un final fericit, cand veti aniversa un anumit numar de ani de la casatorie sau de cand sunteti impreuna, veti putea sa va uitati la trandafir si sa va amintiti cum a inceput totul. 

Trandafirii rosii nu au nevoie de prea multe cuvinte. Daruiti un Trandafir Criogenat Rosu In Cupola De Sticla Mare si bucurati-va impreuna cu persoana iubita de semnificatia lui. Trandafirii rosii sunt asociati cu dragostea matura, pasiunea, de aceea o sa fie martorul consolidarii iubirii dintre voi pe masura ce trec anii. 

Iar pentru un eveniment deosebit, va recomandam tot trandafiri rosii, mai exact o Cutie Inima 21 Trandafiri Criogenati Rosii. Este un aranjament superb si cu siguranta va arata bine oriunde va fi asezat in casa, pentru a va reaminti de angajamentul fata de persoana iubita. 

Trandafirii albi au fost intotdeauna asociati cu iubirea pura si sentimentele curate, asa ca merita daruite fie unei proaspete mame, fie iubitei voastre, daca relatia este la inceput. Va sugeram sa alegeti superba Cutie Acrilica 9 Trandafiri Criogenati, decorata cu o panglica neagra cu funda. 

Care dintre acesti trandafiri criogenati v-au placut cel mai mult? Pe care i-ati darui persoanelor iubite?