TRĂIEȘTE MOMENTE DIVINE CU FIECARE STROP DE VIN THE ICONIC ESTATE – câștigă cea mai frumoasă experiență în primăvara aceasta!

24 Feb 2021
TRĂIEȘTE MOMENTE DIVINE CU FIECARE STROP DE VIN THE ICONIC ESTATE – câștigă cea mai frumoasă experiență în primăvara aceasta!

Crama THE ICONIC ESTATE, parte a Alexandrion Group, vine în luna iubirii și în pragul primăverii, în întâmpinarea iubitorilor de vin, de frumos și de clipe unice, cu o campanie de amploare oferind premii în experiențe memorabile: sedințe foto, cine exclusiviste și marele premiu – un sejur la un Wine SPA de top.

Portofoliul bogat al THE ICONIC ESTATE, producător, exportator și importator selectiv de vinuri, spumante și liniștite, se pliază pe gustul tuturor consumatorilor și continuă să suprindă prin calitatea sa superioară, versatilitate și rafinament, creând ambientul perfect pentru a celebra viața și iubirea. Momentele petrecute alături de vinurile THE ICONIC ESTATE sunt din nou răsplatite, prin oportunitatea de a câștiga experiențe divine în compania persoanei dragi.

Premiul cel mare oferit de THE ICONIC ESTATE constă într-o experiență de neuitat – un sejur la un Wine Spa de top – unde iubitorii de vin pot savura, la cel mai înalt nivel, acel ”joie de vivre” alături de o persoană dragă. Celelalte premii oferite de organizator constau în 10 sedințe foto – pentru a suprinde cele mai frumoase emoții și 3 cine exclusiviste – pentru a celebra viața și bucuria de zi cu zi.

”Prin intermediul acestei campanii naționale ne dorim ca ai noștri consumatori și iubitori de vin, în general, să se poată bucura de trăirea unor momente divine alături de cei dragi, sărbătorind totodată și anotimpul iubirii. Asemenea vinurilor THE ICONIC ESTATE, experiențele cu adevărat frumoase ale vieții sunt unice, autentice și savurate din plin.                                                                                                                                       Vom continua lansarea mai multor acțiuni de marketing care să contribuie la consolidarea poziţionării distinctive în mintea și inima consumatorului de vin, prin generarea de numeroase momente memorabile, parte din esența vieții” a declarat Marinela Popescu, director de marketing al Alexandrion Group.

Vinurile THE ICONIC ESTATE, recunoscute atât național, cât și internațional pentru notele generoase, fructate sau cele subtile, parfumate, pun în valoare preparatele culinare cu care sunt asociate și animă toate momentele speciale: ieşiri ȋn oraş, la restaurant, ȋn natură sau clipe liniştite, de armonie şi relaxare, petrecute ȋn atmosfera caldă a căminului, alături de cei dragi, transformând viața de zi cu zi, într-una trăită la superlativ. Pentru a câștiga premiile în experiențe puse la dispoziție de THE ICONIC ESTATE trebuie să urmați doar câțiva pași simpli.

Află mai multe detalii din regulamentul campaniei care este disponibil aici: https://www.castigacutheiconicestate.ro/docs/regulament.pdf