Totul despre industria de videochat din Romania

22 Sep 2021
Totul despre industria de videochat din Romania

Videochatul nu mai este demult ceva nou in Romania. Citeste in randurile ce urmeaza totul despre industria de videochat.

Videochatul este la mare căutare în România, iar persoanele care lucrează în industrie ar putea să umple un oraș de mărimea Iașului. Dacă în 2020, peste 100 de mii de persoane activau că modele de videochat în studiouri sau de acasă, în 2021 acest număr a crescut cu mai bine 60% și este într-o continua creștere.

Dacă în urma cu 3 ani de zile începea sa fie în trend ca modelele sa lucreze pe cont propriu de acasă, se pare ca lucrurile s-au schimbat, acum femeile doresc să aibă un spațiu de lucru total diferit fata de locuință personală.

Irina, model videochat din Iași: “Fac videochat de aproape 6 ani si-mi aduc aminte ca la început visul era sa ajung sa lucrez de la mine de acasa.. Și sa nu mai merg la studio. Nu puteam sa fac asta încă pentru că acasa nu aveam aparatura necesara, .. microfon, lumini, etc.. insa am ajuns si la momentul in care mi-am permis aceste lucruri si nu a mai fost asa. Acum imi doresc sa separ foarte clar munca de casa… acasa e acasa si la studio sunt la munca. Am lucrat la mai multe studiouri de videochat din Iasi dar am ramas la VixenStudio, cei mai corecti si seriosi dupa pararea mea…”

După spusele fetelor, VixenStudio este studioul cu cea mai mare vechime din județul Iași și am fost si noi curioși să aflăm mai multe detalii, așadar am contactat VixenStudio pentru o scurta discutie și aflăm ca aceștia oferă un bonus de angajare de 1000 de euro fiecărei fete ce se angajează și lucrează cel puțin 2 luni cu ei. Acest bonus se oferă oricărei fete fără excepție și indiferent de experiența și este un bonus ce se oferă suplimentar sumei încasate de modele în acele 2 luni.

Pe baza portalului de recenzii a studiourilor de videochat din tara BestChat.ro aflam ca VixenStudio este cotat cel mai bun studio de videochat din Iași, și înțelegem de ce primește un feedback atat de bun, este rezultatul avantajelor, a seriozității și profesionalismului pe care VixenStudio îl oferă.

Stam de vorba despre acest fenomen cu fondatorului lantului de studiouri de videochat din Iasi, VixenStudio, Costin Bodea si acesta ne spune ca videochatul este cateodata privit cu alti ochi din cauza studiourilor de cartier, studiouri foarte mici ce de cele mai multe ori se inchid in cateva luni atunci cand patronul nu plateste modelele, sau le vine factura la utilitati. Astfel de situatii umbresc experienta ca model de videochat si tocmai de aceea VixenStudio incearca la Iasi, sa re-inventeze videochatul. Nu se impune un program fix, vii cand vrei si pleci cand vrei – depinde de fiecare model in parte cati bani vrea sa faca.

Cu ce este diferit VixenStudio? VixenStudio ofera on bonus de angajare, ofera cazare daca nu esti din Iasi, mai mult decat atat, chiar daca nu stii Engleza sau nici o limba straina, se gasesc solutii foarte rapide pentru tine si poti incepe sa lucrezi chiar din aceeasi zi in care semnezi contractul de colaborare.

Daca esti interesata sa lucrezi la VixenStudio, intra pe pagina lor oficiala, VixenStudio.net.