Top 7 cadouri mai puțin obișnuite cu care poți să-ți surprinzi partenerul

11 Jun 2021
Top 7 cadouri mai puțin obișnuite cu care poți să-ți surprinzi partenerul

Când vine vorba de oferit un cadou persoanei iubite, prima regula este să te gândești ce și-ar dori să primească, nu ce ți-ar plăcea ție să-i oferi. Dacă știi că a văzut o cameră de bord pentru mașină, de exemplu, sau i s-a terminat parfumul preferat, atunci poți să mergi la sigur. E bine totuși să încerci să-l și surprinzi, iar pentru asta ai nevoie de o idee mai puțin obișnuită. Și pe lângă utilitatea unui dar, poți adăuga și o notă amuzantă, pentru că astfel cadoul tău va fi și mai apreciat. 

Iată câteva idei mai puțin obișnuite, dar utile, cu care poți să-ți surprinzi iubitul. Inspiră-te și din varietatea de cadouri haioase de pe giftforyou și alege-l pe care care crezi că i s-ar potrivi cel mai bine partenerului tău.

Cadouri inedite pentru partenerul tău

 

1. Un dozator de bere

Bărbații adoră berea, deci ce cadou mai neobișnuit poți să-i faci dacă nu un dozator de bere pentru acasă? În mod sigur va fi încântat de alegerea ta și va avea cu ce să se laude prietenilor și colegilor de serviciu. 

 

2. Bilete la meciul echipei favorite 

Dacă partenerul tău este fan înfocat al unei echipe de fotbal, handbal, baschet sau este pasionat de orice alt sport, oferă-i în dar posibilitatea să vadă pe viu un meci. Cumpără-i bilete la un astfel de eveniment, iar dacă nu ții neapărat să-l însoțești, atunci fă-i o dublă surpriză și cumpără un al doilea bilet pentru un prieten cu care și-ar dori să împărtășească acest tip de experiență.

 

3. Un tricou original de la clubul de fotbal preferat

 

În aceeași categorie de cadouri mai puțin obișnuite intră și un tricou sau alt obiect original de la echipa sa favorită. 

Cadouri utile pentru partenerul tău 

 

4. Un gadget de ultima generație

 

Bărbații adoră tehnologia, așa ca un gadget de ultimă generație poate fi cadoul perfect pentru el. Un smartwatch, o pereche de căști sau o boxă portabilă sunt doar câteva idei care se regăsesc cu succes pe lista preferințelor domnilor în materie de cadouri. 

 

5. Set de Accesorii pentru Vin 

Când vine vorba de un minibar acasă, bărbații sunt meticuloși și organizați, așa că un set cu accesorii pentru vin este o idee de cadou pentru partenerul tău. Va găsi acolo tot ce are nevoie pentru momentele în care vrea să deguste un vin bun. 

 

6. Accesorii pentru mașină 

Una dintre marile “comori” ale bărbaților este mașina, așa că nu va fi de mirare când se va bucura enorm dacă-i faci cadou o cameră de bord, de exemplu. Orice accesoriu, de la un simplu breloc pentru cheie și până la un car kit pentru telefon sunt variante de luat în calcul pentru partenerul tău, desigur în funcție de preferințele lui, dar și de buget. 

7. Un ceas

Ceasurile sunt accesoriile care oferă bărbaților o notă rafinată și modernă în același timp. Dacă nu are și crezi că ar purta, dăruiește-i un ceas care să se potrivească cu stilul lui. În cazul în care preferă stilul sport. orientează-te asupra unui model cu curea din silicon. Dacă e genul care se îmbracă smart casual, spre elegant, atunci un ceas cu curea metalică sau din piele ar fi mai potrivit. 

 

Să-ți impresionezi partenerul înseamnă în primul rând să-i oferi un cadou din suflet, dar nu care-ți place ție, ci care consideri că-l va bucura foarte mult pe el. Folosește-ți imaginația, simțul umorului și ține cont de faptul că bărbații sunt pragmatici și vor aprecia întotdeauna utilitatea unui obiect, dar și originalitatea. Un cadou unic este acela gândit special pentru el și pentru pasiunile lui.