Top 5 canale de Youtube cu sfaturi despre finanțe personale

18 Dec 2020
Top 5 canale de Youtube cu sfaturi despre finanțe personale

Problemele financiare au fost parte din viața noastră dintotdeauna, dar acestea par a se agrava odată cu pandemia și situația incertă în care se află economia la nivel mondial. Experții au descris ceea ce se numește „triada dezastrului” în finanțe personale iar aceasta constă din venituri mici, datorii mari și economii zero. Dacă vă găsiți într-o astfel de situație fără ieșire, aflați că sfaturile pertinente sunt la doar un click distanță. Cine are impresia că în finanțe totul se plătește – inclusiv sfaturile – se înșală amarnic. Puteți găsi strategii și sfaturi pertinente foarte ușor, cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră și o conexiune la Internet, prin intermediul filmulețelor de pe Youtube în care specialiști în budgeting explică pe îndelete cum să ajungeți și dumneavoastră la un echilibru financiar mult dorit. Cei mai cunoscuți youtuberi din acest domeniu sunt:

  1. Whiteboad Fianance – un canal construit în 2017 care a acumulat deja 16 milioane de vizualizări și 298.000 de abonați. Pe lângă videoclipurile despre finanțe personale, aici puteți găsi și informații despre cum să vă măriți veniturile investind cu cap la bursă, precum și sfaturi pertinente despre business și antreprenoriat.
  2. Financial Education – acest canal este deținut de un vlogger numit Jeremy și are peste 33 de milioane de vizualizări și 402.000 de abonați. El a pornit acest cana fiind inspirat din propria poveste de succes, ajungând la vârsta de doar 24 de ani să dețină un portofoliu uriaș de investiții la bursă. În plus, oferă și sfaturi despre cum să economisim eficient.
  3. Andrei Jikh – un youtuber care și-a dedicat canalul educării vizitatorilor despre finanțe personale, budgeting, investiții dar și minimalism financiar. Ce este impresionant la acest youtuber este paleta largă de motive economice pe care o acoperă prin intermediul filmulețelor.
  4. The Financial Diet – ați putea crede că doar bărbații au curajul să se arunce în lumea dură și expusă la critică a canalelor despre finanțe personale, dar Chelsea Fagan, posesoarea canalului The Financial Diet, oferă sfaturi despre finanțe personale și budgeting din perspectivă feminină cu foarte mult succes.
  5. Debt Free Millenials – o altă youtuberiță de succes, Justine Nelson oferă, prin intermediul canalului ei, sfaturi financiare de succes în special pentru generația millenials din care face parte. Acesta a reușit la o vârstă foarte fragedă să își plătească singură, foarte rapid, împumuturile de studii, lucru foarte dificil de făcut în Statele Unite ale Americii.

Traiul frugal și organizarea corespunzătoare sunt secretul unui echilibru financiar mult dorit de toată lumea. În cazul în care vă gândiți să vă puneți ordine în finanțe, dar aveți nevoie de un impuls financiar care să vă asigure liniștea necesară pentru un astfel de demers, puteți apela oricând la site-uri care oferă împrumuturi rapide precum https://www.17bankow.com/kredyty-konsolidacyjne.

Internetul poate fi o sursă fantastică de activități cu care ne putem pierde timpul, dar conține și resurse prețioase care ne pot ajuta în viață, cum sunt canalele de Youtube cu sfaturi financiare. Cele mai mari avantaje pe care le oferă aceste canale sunt profesionalismul youtuberilor, varietatea sfaturilor și faptul că sunt complet gratuite.