Top 10 jocuri de noroc online și avantaje pentru jucători

20 Sep 2021
Top 10 jocuri de noroc online și avantaje pentru jucători

Cazinourile online au apărut acum aproximativ două decenii, dar popularitatea lor a atins apogeul abia în ultimii ani. Industria de gambling online este astăzi îndeajuns de dezvoltată pentru a concura cu cea tradițională și generează miliarde de dolari și multe locuri de muncă. La baza ei stă dorința oamenilor de a risca în numele norocului și plăcerea oferită de anumite jocuri, fie clasice sau moderne. 

Internetul este un mediu perfect pentru jocurile de noroc, însă doar câteva au reușit să se impună ca adevărate vedete ale gambling-ului online. Descoperă în continuare care sunt acestea și ce avantaje ai dacă le joci online.

Cele mai bune jocuri de noro

Pentru a organiza un top al jocurilor de noroc, este nevoie de criterii clare, care să sprijine o ierarhizare obiectivă. De aceea, am luat în considerare distracția pe care o oferă, rundele suplimentare, complexitatea jocului, calitățile audio și video și optimizarea pentru mediul online. Cele mai bune jocuri de noroc online, pe care ți le recomandăm și ție, sunt:

 1. Sloturi – Sunt perfect integrate mediului online și sunt atât de variate, încât nu te poți plictisi de ele;
 2. Ruletă – Acest joc clasic continuă să fascineze oamenii, atât în versiunea franceză, cât și cea europeană sau americană;
 3. Blackjack – Pe cât de simplu de învățat este acest joc, pe atât de greu este de jucat la nivel înalt;
 4. Live Poker – Dacă îți place să-ți încerci norocul și strategiile alături de alte persoane, pokerul live este ideal pentru tine;
 5. Keno – Această variantă de loterie permite mize și combinații flexibile, iar extragerile dese permit sesiuni lungi de joc;
 6. Baccarat – Acest joc clasic este foarte distractiv și este clar că va rămâne în top chiar și în epoca digitală;
 7. Sic Bo – Dacă vrei un joc rapid și antrenant care se joacă cu zarurile, Sic Bo este perfect pentru tine;
 8. Pai Go – De origine chineză, acest joc este un amestec de domino și poker jucat contra dealerului;
 9. Craps – Un joc de masă popular în cazinourile clasice, Craps rezistă în top inclusiv în mediul online;
 10.  Videopoker – Videopokerul nu este doar o variantă a pokerului obișnuit, ci un joc în sine, cu reguli și mecanică de joc separată, care oferă senzații unice.

Avantajele jocurilor online

Dacă alegi gambling-ul online, te vei bucura de avantaje unice. Cel mai important este posibilitatea de a primi bonusuri la cazinouri online, conform regulamentului. Acestea pot consta în sume suplimentare sau rotiri din partea casei. Bonusurile se pot acorda fără depunere sau la încărcarea unei anumite sume în contul de cazino.

Totuși, acestea presupun costuri care intră în responsabilitatea ta, legate de cerințele de rulaj, depunerea și jucarea unor sume. Alte avantaje ale jocurilor online sunt:

 • Confortul
 • Tranzacțiile rapide
 • Confidențialitatea
 • Selecția mare de jocuri disponibile
 • Acces de oriunde, la orice oră

Jocurile online din topul nostru oferă distracție maximă, dacă le joci cu responsabilitate. În plus, îți asigură avantaje pe care un cazino clasic nu ți le oferă.