Tipuri de cafea Lavazza – ce sortimente sunt cele mai cautate

08 Oct 2019
Tipuri de cafea Lavazza – ce sortimente sunt cele mai cautate

Lavazza este un brand care nu mai necesita niciun fel de prezentare. Cand spui Lavazza, te gandesti imediat la una dintre cele mai renumite branduri producatoare de cafea. Este o companie producatoare de cafea infiintata in 1895 de catre Luigi Lavazza si este stabilita in Turin, Italia. In prezent, este liderul de piata din Italia, iar compania are cinci situri de productie, patru dintre ele fiind stabilite in Italia. In plus, compania opereaza prin companii asociate si distribuitori in peste 90 de tari.

Lavazza a dezvoltat o multime de tipuri de cafea, atat sortimente de cafea boabe, cat si sortimente de cafea macinata. In continuare, iti vom arata care sunt principalele tipuri de cafea Lavazza.

Cafea macinata

Principalele tipuri de cafea Lavazza sub forma de cafea macinata sunt:

      Qualita Oro – Perfect Symphony – o combinatie unica de sase varietati de boabe Arabica de cea mai buna calitate din America Centrala si de Sud.

      Qualita Rosa – amestec de boabe Robusta si Arabica, are un gust aromat fin si bine definit.

      Cafea Espresso – contine 100% boabe Arabica si are o aroma puternica si intensa.

      Crema e Gusto – un amestec delicat si invaluitor de boabe Arabica din Brazilia si boabe Robusta din sud-estul Asiei. Are un corp plin de note condimentate.

      Club – este un amestec din boabe Arabica provenite din America Latina.

      Dek Classico – este un amestec aromat si rafinat de boabe Arabica si Robusta, cu o aroma dulce de migdale si ciocolata cu lapte si note de fructe uscate.

      Il Mattino – este o cafea intensa si catifelata, cu o combinatie de boabe Arabica si Robusta. Are o aroma bogata, cu un gust care se termina intr-o nota de nuca.

      Crema e Aroma – amestec armonios de boabe Arabica si Robusta atent selectionate. Are o textura cremoasa de lunga durata.

      Single Origin Selva Alta Peru – cafeaua este obtinuta prin agricultura sustenabila, pe pantele Anzilor Cordilieri din Peru. Are note usoare florale.

      Single Origin Cereja Passita Brazil – cafea 100% Arabica, de pe platoul Cerrado. Provine dintr-o recolta tarzie si este un espresso cu note intense de miere si ciocolata.

      ¡Tierra! Perù – Ande – o cafea 100% Arabica, produsa prin agricultura durabila si cultivata pe pantele Anzilor Cordilieri din Peru. Cafeaua aceasta se recolteaza intre lunile aprilie si iulie.

      ¡Tierra! Brasile – Cerrado – este o cafea 100% Arabica produsa prin agricultura sustenabila, din climatul arid de pe platoul Cerrado din Brazilia. Este recoltata intre lunile iulie si septembrie.

      ¡Tierra! Bio Organic – provine din culturi ecologice din ferme certificate din diverse regiuni tropicale din lume.

Cafea boabe de la SAVEO

Dintre specialitatile de cafea boabe Lavazza fac parte:

      Qualita Oro – Perfect Symphony

      Qualita Ross

      L’espresso – Gran Crema – un amestec de boabe de cafea prajite lent, cu note aromatice de produse coapte, o aroma rotunda si crema persistenta.

      L’espresso – Gran Aroma – amestec de boabe 100% Arabica, prajite lent. Ajuta la prepararea unui espresso delicat si aromatic, cu note de ciocolata.

      Crema e Aroma

Pe Saveo gasiti aceste tipuri de cafea Lavazza, dar si o varietate de capsule de cafea Lavazza, pregatite sa satisfaca orice gust in materie de cafea.