Three Happy Brewers îți oferă gustul proaspăt al unor noi sortimente de bere artizanală românească!

19 Oct 2021
Three Happy Brewers îți oferă gustul proaspăt al unor noi sortimente de bere artizanală românească!

Berea artizanală are avantajul de a oferi gusturi și arome noi, care stârnesc curiozitatea și bineînțeles potolesc setea. Three Happy Brewers nu face excepție și oferă sortimente de bere artizanală unul și unul, provenite din experiența acumulată de-a lungul unei călătorii de cunoaștere în jurul lumii, dar și a pasiunii pentru berea artizanală.

Descoperă care sunt noile sortimente de bere artizanală oferite pe site-ul berarilor de la Three Happy Brewers. Berile sunt românești, însă sunt fabricate după rețete internaționale consacrate și oferă o paletă de arome inedite și savuroase. Descoperă-le și tu!

Încearcă sortimente de bere artizanală create cu meșteșug și pasiune!

 Berarii de la Three Happy Brewers și-au făcut ucenicia în arta fabricării berii artizanale încercând sortimente de pe tot cuprinsul globului, din Australia, până pe coasta de Vest americană. După încheierea călătoriei au decis să înființeze o berărie la București și așa au luat naștere sortimente de bere cu gusturi unice și atractive.

Poți încerca și tu următoarele sortimente de bere artizanală:

  • Australian Pale Ale
  • West Coast IPA
  • Belgian Enkel
  • Bohemian Lager
  • Robust Porter

Descoperă gusturile unice ale unor beri românești cu spirit cosmopolit!

Berile sunt fabricate din ingrediente naturale locale, conform unor rețete consacrate descoperite în călătoria de cunoaștere din jurul lumii. Fiecare sortiment are personalitatea sa, exprimată prin gustul unic, dar și culoarea sa caracteristică. Berile oferite de Three Happy Brewers te invită deci la o călătorie gustativă. Vei experimenta o bere cu arome de fructe tropicale, o alta cu un gust ușor condimentat, sau gustul mai pregnant de hamei, dar și savuroasele arome de boabe de cafea prăjită.

Intră pe threehappybrewers.ro și descoperă ce arome caracterizează fiecare sortiment.  În acest fel vei cunoaște ce înseamnă cu adevărat berea artizanală fabricată cu pasiune și meșteșug.

Te poți bucura de berile artizanale împreună cu prietenii, în orice sezon. Constată diferitele arome și lasă-te purtat într-o adevărată călătorie gustativă în jurul lumii!